” Ingat Ammar tadi, happynya dia nak makan nasi lemak.. ” – Netizen

Amyra Rosli Kongsi Video Gelagat Aqeef Anaqi Baru Bangun Dari Tidur. Amb0i Abang Bangun Bangun Cari Nasi Lemak. Senyum Tu Phot0stat Daddy Sangat. Part Kant0i Tu Comel Je Seng1h !! 

Di kalangan selebriti, keluarga kecil Amar Baharin dan Amyra Rosli antara yang sering mendapat perhatian daripada peminat. Kedua-dua anak mereka, Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa mewarisi wajah cantik dan kacak Amyra dan Amar.

Menerusi akaun Instagram Amyra Rosli, telah dikongsikan satu video baru yang memaparkan gelagat Anaqi selepas bangun dari tidur. Kedengaran suara Amyra yang bertanya kepada Anaqi siapa yang ingin makan nasi lemak.

Anaqi yang memakai baju tidur berbelang-belang ini terseng1h-seng1h menyebut nasi lemak. Exc1ted betul muka Anaqi walaupun baru bangun, semangat mahu sarapan nasi lemak. Dalam tersenyum-senyum, sempat lagi si comel ini terkent0t dan ditegur mommynya.

Wajah Anaqi memang sering dipuji peminat dan sejak dahulu lagi ramai peminat mengatakan Anaqi lebih mirip dengan wajah Amar. Ibarat diulang cetak, mata, hidung lagi-lagi senyuman Anaqi terlihat seperti Amar, Amar junior lah kiranya ni.

Jom tonton video di bawah :

Amboi Anaqi, peminat tegar nasi lemak sangat ni. Rambut serab0t bangun tidur pun tetap nampak comel. Memang c0py paste muka daddy sangat dan antara komen-komen peminat :

” Muka dia nak tuk4r jadi macam Myra dah.. ” – Izara Aishah

” Muka sape pun tetap maintain hensem boy Anaqi, so cute. Rasa macam baru je haritu tengok video dia nang1s nang1s baca doa makan. Ni kenapa macam dah besar pulak ni.. “

” Ya Allah muka bapak sebijik, dah besar Anaqi makin handsome ni. Happynya dia nak makan nasi lemak hehe.. “

” Wow Anaqi dh pot0ng rambut dh rupe Amar. Love his charming cheeky smile. Hamdsome boy Anaqi, so cute lah.. “

” Dah bujang dah sekejap je Anaqi ni. Makin lama makin sama rupa daddy lah, baru bangun pun handsome. Amar junior.. “

” Muka Amar sangat ni, boleh buat ringtone alarm, cute. Chubby now i m1ss his long hair haha. Comel je nak nasi lemak.. “

” Kecik kecik dah handsome, ingat Ammar tadi senyum macam daddy sangat haha. Dh pot0ng rambut nmpk abang abang sgt, hemsem boy.. “

Bukan main suara manja minta nasi lemak tu Anaqi, dengan senyum manis memang saling tak tump4h seperti daddynya. Semoga Anaqi membesar dengan penuh kasih sayang dan sentiasa menjadi penghibur hati mommy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyra Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..