” Rasa happy tu tak tergambar macam mana.. ” – Netizen

Video Terbaru Danish Hakim Memberi Wang Kepada Mamanya, Abby Abadi Buat Ramai Tersentuh. Tahniah Danish, Kasih Sayang Kepada Seorang Ibu. So Inspiring !!

Terbaru, meninjau ke ruangan Instagram anak kepada selebriti Abby Abadi iaitu Danish Hakim satu video telah dikongsikan. Kelihatan Danish sedang memberikan sedikit wang kepada mamanya hasil daripada pendapatan bulanannya. Danish membuat video itu untuk merakamkan reaksi mamanya.

Danish yang meluru ke arahnya mamanya di sofa dan memberikan wang yang diletakkan di dalam sampul. Sebelum itu Abby juga tertanya-tanya apa yang diberikan oleh Danish. Reaksi Abby ketika menerima wang pemberian anaknya itu kelihatan tersenyum dan gembira. Siap sebut wow lagi dengan nada ceria dan spontan.

Bukan itu sahaja, selepas memberikan wang itu, Danish juga bersalam tangan serta memeluk mama tercinta. Danish juga memohon doa-doa yang baik daripada mamanya. Pastinya sebagai ibu, Abby tetap mendoakan dan mahukan yang terbaik untuk anaknya.

Apa yang lebih menarik, Abby juga sempat menyatakan kepada anaknya boleh mencari duit sendiri dan berniaga, cuma jangan membuat benda yang pelik-pelik. Sudahpun remaja, Danish kini semakin handsome dan sudah pandai menjalankan tanggungjawabnya sebagai anak.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video Danish ini secara tidak langsung memberikan contoh kepada anak-anak muda. Ramai yang memuji tindakan baik Danish dan turut mendoakan baik-baik untuknya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Abg ank soleh mama Auntie Azza bangga dgn Abg.. Mudah mudahan adik adik ikut yg baik dari Abg.. Adam pun nk tumpang boleh kan Abg Danish.. ”  – Azza Elite

” Alhamdulillah Danish.. Terbaik danish tahniahh.. mantap ank muda.. Alhamdulillah.. Rasa happy tu lain macam sgt bila dpt bg kat parents walaupun sikit.. “

” Apa tajuk lagu ni Lupa dh.. Fav dulu ni.. Alhamdulillah.. Danish anak yg baik.. alhamdulilah.. Well done.. Danish you are very good.. Mantap ah kim teruskan.. “

” Alhamdulillah.. Terbaik Danish.. pasti anty tak tengok dia rekod video ni.. Alhamdulillah terbaik Danish.. Alhamdulilah anak yg soleh.. bg danish anak yg soleh.. “

” Nang1s.. Bagus nyeeee.. ingat mama.. Alhamdulillah bagussnya abang.. Alhamdulillah.. Moga murah rezeki selalu.. Congrats.. kasih syng kpda ibu.. “

” MashaAllah So inspiring Thanks Danish.. Tahniah abg.. Semoga murah rezeki abg.. Terbaik abang.. Alhamdulillah keep inspire anak muda and tunjuk contoh yg baik.. “

” Yess.. rasa happy tu tak trgmbr cmne.. Alhamdulillah, semoga Allah ganjari dgn rezeki berlipat kali ganda.. Good job danish.. gembirakan hati mama dan papa.. “

” Alhamdulillah.. Smoga rezki danishhakimofficial terus mencurah2 serta diberkati.. Begitu juga dgn rezki kesihatan kebahgiaan dn ketenangan.. “

Berkongsi rezeki dengan ibu bapa merupakan salah satu sumber keberkatan. Semakin membanyak memberi semakin banyak kurniaan rezeki akan datang dalam kehidupan. Semoga Danish sentiasa menjadi anak yang sentiasa membahagiakan kedua-dua ibu bapa dan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG danishhakimofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.