” Perangaiii ! Baru nak puji. Mandi pakai segak-segak handsome sekali rupa-rupanya hahaha.. ” – Netizen

Vide0 Kamal Adli Menyambut Ulangtahun Kelahiran Dengan Meriah Sekali. Amb0i Ramai Sungguh ‘ Peminat’ Datang Rumah Ni. Part Seluar Tu Memang Hanc0s !!

Pelakon Kamal Adli antara pelakon kegemaran ramai. Memiliki sikap pendiam namun mudah mesra, Kamal sering dipuji peminat kerana sekalipun sudah ada namanya tersendiri, beliau tidak somb0ng dan sentiasa menghargai peminat-peminatnya.

Semalam 16 April bertambah setahun lagi usia aktor ini. Tidak seperti tahun-tahun sudah, suasana sambutan ulangtahun kali ini pastinya berbeza dan memberi kenangan indah buat Kamal. Tiada sambutan bersama kelab peminat dan orang-orang tersayang dek kerana PKP yang berkuatku4sa sekarang.

Namun Kamal ada caranya yang tersendiri untuk menyambut ulangtahun kelahirannya ini. Penuh gaya, diiringi s0rakan dan nyanyian, Kamal menghiburkan hati para peminat. Begini lah nasib orang bujang. Yang penting suasana tu terasa walaupun sebenarnya acah-acah sahaja.

Menerusi akaun Instagram, Kamal Adli telah berkongsikan satu video yang memaparkan sambutan ulangtahun kelahirannya semalam. Kamal yang segak mengenakan sut nampak kacak bergaya. Meriah gayanya dengan jambangan bunga dan kek bagai , berkur0ng pun gaya tak nak kalah !

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t lucu Kamal ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Terus suksess bro! mantapppp! Semoga dipermudahkan segala urusan dunia & akhir4t. Amin ya rabb!.. “

” Happy bday to u my brother. Tunjuk la video orang depan kau jugak aku nak tengok. Hahahha.. “

” Makkk 0iii, tadi bukan baju lain ke.. Cepat betul siap.. “

” Happy birthday kamal , nasib la pkp nak lari pun takboleh.. “

” Sanggup pakai sut. Happy birthday kamal. Semoga terus hensem dari saya wakil orang hensem.. “

” Hahaha. Perangaiii ! Baru nk puji. Mandi pakai segak-segak handsome sekali last-last.. “

” Hahaha atas bukan main smart, tengok bawah seluar pendek je.. “

Kalau dah namanya pelakon, Kamal Adli pulak tu memang tak akan tinggal jenaka lucu dia tu. Pandai eh sambut ulangtahun macam real sangat bersama peminat tu. Segak bergaya sampai part seluar f4iled. Haha.. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun sekali lagi semoga Kamal terus success di masa hadapan. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kamal Adli by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..