” Untunglarr dapat sambut birthday ramai-ramai.. ” – Netizen

Video Kej0tan Hari Lahir Fikry Ibrahim Yang Sungguh Meriah. Ramai Betul ‘Jemputan’ Datang. Untungla Fikry Time PKP Boleh Sambut Ramai-Ramai. Sampai J0get Ala Kuch Kuch H0ta Hai Punyalah Gembira !!

Bintang drama popular Cik Reen & Encik Ng0k Ngek, Fikry Ibrahim antara pelakon kegil4an ramai. Memiliki wajah kacak berjambang buat ramai peminat wanita jat0h hati padanya. Dilahirkan pada 16 April, semalam juga merupakan ulangtahun kelahiran Fikry yang ke 26.

Ramai sungguh artis yang sambut ulangtahun di saat PKP ini rupanya. Fikry juga tidak ketinggalan menyambut ulangtahunnya dengan caranya yang tersendiri. Walaupun tidaklah semeriah biasa, kreativiti Fikry memang tak dapat disangkal.

Fikry yang dikenali dengan perangai happy go lucky dan sentiasa gembira ini pasti akan ada perkara yang melucukan dibuatnya. Baru-baru ini aks1 terbang ‘ good bye’ Malaysia, kali ini sambutan birthday pula yang jadi bahan gelak peminat. Macam-macam betul si hitam manis ni !

Menerusi akaun Instagram, Fikry Ibrahim telah berkongsikan satu video yang memaparkan kej0tan hari lahir beliau yang dibuat oleh ‘seseorang’. Mim1k muka dan gaya Fikry yang seakan-akan terkej0t dan gembira dilayan sebegitu buat peminat ketawa. Rupanya sambut dengan t0ys. Siap adegan pus1ng-pus1ng lagi. Alahai Fikry lucu sangat !

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t nak4l Fikry ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Hahhahah sed1h sangat wei.. Happy birthday sahabat. Take care.. “

” Hahahaha creative sangat! Happy 18th birthday!.. “

” Untunglarr dapat sambut birthday ramai-ramai.. “

” Ramainya anakkk… Happy birthday fikry.. “

” Selamat hari lahir bro. Sump4h terkej0t jugak. Hahaha.. “

” hahahahaa masuk ayaq sunggoh ! Happy birthday Fikri !.. “

Wah meriah sungguh kalau kena kej0tan birthday macam ni. Memang lucu la dengan si ket0t-ket0t berkumpul keliling pinggan tu. Bijak sungguh Fikry ni menghiburkan hati sendiri. Hampir-hampir tert1pu kalau tak tengok sampai habis. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran, moga Fikry sentiasa di bawah rahmat dan lindungan Allah selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fikry Ibrahim by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..