” Tu dia pres1den balas dend4m. Bayar cash terus… ” – Netizen

Bila Aeril Zafrel Membal4s Balik Perbuatan Wawa Zainal, Lucu Amat Jadinya. Haa Jangan Main-Main Dengan Mr Pres1den. Memus1ng-Mus1ng Terus Wawa. Kelakar !!

Bermacam rag4m yang melucukan dapat dilihat dari perkongsian keluarga Aeril Zafrel dan Wawa Zainal ini. Saling mengenakan dan membahan, pasti ada sahaja gelag4t mereka yang menjadi tumpuan ramai. Tambah lagi si Aeril yang memang kreatif dan sentiasa berhubung sel-sel 0taknya.

Aeril yang ket4g1h dengan aplikasi Tik T0k ini memang jelas nampak kehebatannya dalam membuat video Tik T0k. Dari yang kreatif hinggakan yang semp0i dan sy0k sendiri, bermacam gelag4t dilakukan Aeril. Apatah lagi di dalam fasa PKP ini, hanya berkur0ng di dalam rumah, makin banyak pula ideanya datang.

Menunjukkan skill membuat Tik T0k menarik dan teknik mengambil gambar supaya nampak seperti ala-ala jurufoto profesional, kreativiti Aeril itu turut mendapat pujian peminat. Kalau dah namanya Aeril, 0tak geliga dan lig4t sentiasa mencari idea baru untuk video Tik T0knya. Almaklumlah Mr Pres1den Tik T0k.

Menerusi akaun Instagram, Aeril Zafrel telah berkongsikan satu video Tik T0k yang memaparkan gelag4t Wawa yang dibul1 Aeril. Wawa yang melayan sahaja perangai Aeril nampak sangat comel dengan gerakan yang nampak real. Dibantu Hayla dan Attar yang menjadi backup buat video sekeluarga ini mencuit hati.

J0m tont0n video di bawah :

View this post on Instagram

Ini balasanya kalau tiktok je.. @w4w4_zainal

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Ini berikutan p0sting Wawa sebelum ini yang membul1 Aeril dengan pelbagai kerja rumah kerana asyik mengad4p handphone. Nampaknya makin meriah Tik T0k bila suami isteri ni berbalas video begini. Suka la peminat dapat tengok gelag4t pasangan bahagia ni. Lucu pulak tu !

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat mereka ini. Antara komen-komen netizen :

” Hahaahah ad0ii kelakar lah pres1den tikt0k ni.. “

” Balas dend4m.. Hahahahaha Wawa kena balik.. “

” Tu dia pres1den bal4s dend4m. Bayar cash terus.. “

” Hahahaha… Ad0iii haqu semuaa.. “

” Hahahahahahahahahahaha lawak lah video klip tik t0k ni.. “

” Hahahahaha tak penah tak comel family ni.. “

” Ad0h pres1den tikt0k ni haha nak4lnyaaa.. “

Seronok pulak tengok Aeril dan Wawa saling membul1 ini. Anak-anak pun nampak happy betul tengok gelag4t gil4-gil4 mak ayah ni. Aktiviti keluarga yang boleh mengeratkan hubungan. Boleh masing-masing cuba buat untuk isi masa lapang. Apa pun, kami di Berita Kopak mengharapkan semoga keluarga Aeril ini sentiasa bahagia dan bergembira selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel, Wawa Zainal by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..