” Eyyy si gend0t comel ni. Dia punya jat0h landing tu comel sangat.. ” – Netizen

Vide0 Gelag4t Alisa Aisyah Yang Lasak Ke Sana Ke Mari, Lepas Tu Jat0h Pandai C0ver. Eiii Ger4mnya. Alahai Pandai Betul C0ver M4lu Ye Alisa !!

Dari hari ke hari, wajah si kecil Alisa Aisyah ini semakin comel dan cantik. Membesar seperti kanak-kanak lain, Alisa kini sudah pandai berjalan walaupun gaya jalannya terkedek-kedek. Anak kecil ini terlihat agak lasak dan tidak cepat put0s asa apatah lagi jika dia bermain seorang diri.

Alisa yang sememangnya akrab dengan abangnya Yusuf Iskandar sering mengikuti apa sahaja yang dilakukan abangnya itu. Mungkin kerana terujanya melihat abangnya itu berlari dan berjalan ke sana ke mari menjadi faktor Alisa mampu berjalan ketika berusia 9 bulan.

Hanis yang mengamalkan pemakanan sihat buat Yusuf antaranya memberikan supplement berasaskan tumbuhan dan buah-buahan sebagai pelengkap nutrisi buat putera kesayangannya itu. Namun Alisa yang sudah pandai meminta untuk makan sama seperti Yusuf buatkan Hanis jadi kreatif supaya Alisa tidak mengam0k.

Menerusi akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelag4t Alisa yang sedang menyedut air masak menggunakan syringe.  Alisa yang aktif berjalan ke sana ke sini akhirnya terlent4ng jat0h namun gayanya itu jadi perhatian. Fuhh lasak si kecik ni !

J0m tont0n video di  bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t Alisa jat0h ini. Antara komen-komen netizen :

” Salah satu cara nk c0ver kalau jat0h.. Comel Alisa.. “

” Eyyy si gend0t comel ni. Terlentang terus.. “

” Ulang-ulang aku tengok sebab dia punya jat0h landing tu comell sangat.. “

” Ops terjat0h pulak cute nyer telent4ng.. “

” Alang-alang jat0h, sempat je baring terus.. Aishhh dia ni.. Comel laaa.. “

” Jat0h terlent4ng pulak dia adehhh.. “

” Dram4tiknya jat0h. Las4kkkkk gil4a alisaaaaaa.. “

” Allahuu terg0lek-g0lek.. “

” Dah terg0lek ponn mukaa steadyy jee yeee ger4mmm dakcik ni.. “

” Masal4hnya asal jat0h terus baring hahaa.. “

Alahai comel sangat gaya cover jat0h Alisa ni. Boleh tahan lasak si kecik ni. Kalau kanak-kanak lain mesti dah mer4ung, dia boleh steady dan sambung membu4s lagi. Kalau dah anaknya Paskal begitu lah. Apa pun, kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Alisa sentiasa sihat dan membesar dengan penuh kasih sayang. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah, IG Hanis Zalikha by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..