” Nabila ke yang type ni.. ” – Netizen

K0ngsi Gambar Raya Sharnaaz Ahmad Dan Jebat Jayden Di Instagram, Namun Kapsyen Yang Ditulis Cur1 Perhatian Ramai. Amb0i, Bukan Main, Boleh Kahwin Empat Yer !!

Baru-baru ini ketika seluruh umat Islam meraikan kedatangan 1 Syawal, pasangan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila memberikan peminat mereka senyuman apabila berkongsikan gambar mereka bersama anak mereka Jebat Jayden sama-sama beraya di pagi raya.

Keceriaan dan kegembiraan wajah mereka bertiga buat hati peminat gembira melihatnya. Masakan tidak sehingga kini peminat tidak put0s-put0s mendoakan agar kemel0t rumahtangga Sharnaaz dan Nabila boleh berakhir dengan damai dan bersatu kembali.

Baik Sharnaaz mahupun Nabila mengambil langkah dan pemikiran matang untuk berdamai demi Jebat. Walaupun kesudahan rumahtangga mereka tidak diketahui bagaimana dan bila akan terler4i segala kekus0tan, namun perkongsian beraya bersama memberi sinar baru pada perhubungan ini.

Menerusi akaun Instagram Jebat Jayden, telah dikongsikan beberapa keping gambar ketika pagi 1 syawal Sharnaaz bersama Jebat. Apa yang menarik perhatian ramai adalah ayat di p0sting tersebut yang mengus1k Sharnaaz itu buatkan peminat mula berteka teki siapa yang menulisnya. Comel apabila melihat ayat yang ditulis.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini mendapat perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Jebat je di hati kami. Hanya mommy di hati baba.. “

” Hahahha… Kau jangan mengada jebat. Mommy tak bagi susu k4ngggggg. Baru tau erti penyes4lan yeeeeee.. “

” Comellaa caption mummy.. “

” Yeayyy alhamdullilah. Happy both of you.. “

” Pujaan hati mummy dua dua.. “

” Big b0ss seng1h aih haha baba baba.. “

” Caption nak4l ni mesti baba yang buat kan.. “

” Ah Nabila ke yang type ni.. “

Amboi kapsyen tu mengundang betul yer. Greenlight bagi Baba tu. Peminat pun meriah menyak4t dan berteka teki siapa gerangan menulis kapsyen mencuit hati itu. Apa pun, peminat ramai yang mendoakan semoga pasangan ini kembali bersatu. Semoga segalanya dipermudahkan Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jebat Jayden

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..