Connect with us

Artis / Selebriti

” Macam tengok Wardina 2.0 je. Anak-anak perempuan Wardina sebijik muka Wardina.. ” – Netizen

Wardina Safiyyah Kongsi Gambar Dan Video Majlis Resepsi Anak Perempuannya, Amna Nafeesa. Alahai Cantiknya Amna. Adik-Adiknya, Azra Dan Imran Pun Cantik Dan Handsome. Semua Copy Paste Muka Wardina !!

Menerusi akaun Instagram Wardina Safiyyah, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan video memaparkan majlis resepsi anak sulungnya, Amna Nafeesa. Bertempat di Royal Bedouin, majlis ini berjalan dengan lancar hasil kerjasama daripada pelbagai pihak.

Wardina di coretan kapsyennya mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung dalam menjayakan resepsi anak sulungnya ini. Rakan-rakan daripada berbagai negeri sudi datang meraikan amna dan suami, malah abang Wardina dari US juga turut terbang pulang semata-mata untuk majlis ini.

Klik gambar untuk info..

Melihat gambar yang dikongsikan,, gambar pasangan pengantin menjadi paparan pertama. Amna kelihatan begitu cantik dalam busana songketnya begitu juga dengan suami Amna yang bernama Yusuf. Wajah Amna pula persis seperti Wardina sehinggakan warganet menggelarkannya sebagai Wardina 2.0.

Turut sama ditunjukkan wajah anak-anak Wardina yang lain iaitu Azra Sareera dan Imran Arrazi. Azra juga memiliki wajah seakan-akan Wardina. Sudah besar-besar anak Wardina, namun Wardina tetap kelihatan maintain muda sama sahaja seperti dahulu.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya )

Perkongsian ini sehingga kini telah pun mencatatkan lebih 10 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Tetiba teringat zaman kak dina kahwin. Teringat color baju pengantin Aceh dengan yang color purple tu cantiknyaaa sampai skrg teringat hihi.. ”

” MasyaAllah.. Alhamdullilah… Tahniah untuk Amna dan suami.. buat keluarga kak dina also… may Allah always protect and guide the brides heart.. shower them with love and rahmat.. ”

” Tahniah wardina…. baru lg rasanya majlis pernikahan u … sekarang dah ada menantu.. Gambar pengantin macam gambar AI buatt.. cantikkk amna.. ”

” Mashaallah cantiknya Amna. she is so beautiful like the mama. Congratulations.. May Allah blessed bride n groom together till Jannah AAmin Yarabal Al Aamin.. ”

” Tahniah kak wardina.. sekejap je anak dh besar. Rse mcm kecik lgi anak2.. macam tengok Wardina 2.0 dengan Wardina 2.1 je. anak-anak perempuan Wardina sebijik muka Wardina.. copy paste betul.. ”

” Tahniah Dina, mak pengantin paling cantik. daughter wardina so beautiful.. Cantiknye Amna.. ”

” Lawa semua anak wardina ni. Cantiknyaaaa, kejap je amna dah besar. Anaka girl sulong mesti muka mom kannnn. Barakallah kak dina.. ”

Klik gambar untuk info..

Sama cantik dan sama padan pasangan pengantin ini, bagaikan pinang dibelah dua. Anak-anak Wardina yang lain juga cantik dan tampan sama seperti ibu bapanya. Semoga perkahwinan ini memberikan kebahagiaan buat Amna dan Yusuf dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wardina Safiyyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT