” Macam buat marathon house tour dia. Meng4h-meng4h dia bercakap, haha.. ” – Netizen

Video Anak Betty Rahmad, Ardy Wira Membuat House Tour Di Rumah Barunya Buat Peminat Terhibur. Petah Betul Bercakap Sampai Lel4h Suara Tu. Gigih Tau Nak Tengok Video Ni Sampai Last. Senget-Senget Kepala, Hehe !!

Ardy Wira, si kecil permata hati Betty Rahmad dan Ardy Damis antara anak selebriti yang menjadi tumpuan ramai. Wira yang telahpun berusia 4 tahun ini anak yang bijak dan sopan terhadap semua orang di sekelilingnya.

Meninjau entry terbaru Betty di Instagramnya, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Wira membuat videonya sendiri. Wira merakam suasana di rumah barunya dan berbagai benda ditunjukkan dalam video tersebut.

Celoteh Wira begitu menghiburkan dan ayat-ayat yang keluar dari mulut Wira juga kedengaran sangat comel. Pokok daddy, kerusi besar, meja, sambal mommy dan tisu, itu antara yang disebut oleh si cilik ini. Ad0ilah Wira, apa sahaja yang terlintas di hadapan mata, semua sebut ye.

Tulis Betty di kapsyennya, ini sekadar hiburan dan kenangan untuk ditonton semula suatu hari nanti. Bak kata Betty ‘ Sorry lah semp0t sikit influencer ni ‘,haha memang lelah mendengar Wira bercakap. Punyalah laju ye Wira dah macam marathon.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Betty ini sehingga kini telahpun meraih hampir 13 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen mereka :

” Walaupun pen1ng aunty tengok video ni tapi memang comel lah dia cakap-cakap haha. cuteeeee pen4t nawww bunyi dia tu.. “

” Aunty yang tengok ni pun ikut mengah wira haha. yang penting “highchair, tempat saya makan” tu sloww jekk… Comeyy aihh.. “

” Jenuh acik nk tgk part atas.. Sbb byk nmpk lantai je wira.. Xpela.. Nt dh tggi sket.. Bru acik2 bole nmpk bhgn dinding lebih sket.. Or smpi nmpk siling plak.. Btw comei sgt part tnjuk sudu tu.. N part kate high chair tmpt wira makan.. “

” Cutenya house tour by Wira, Mcm buat marathon house tour dia. Meng4h-meng4h dia bercakap haha, ger4m betul dengar.. “

” WIRAAAA … kenapaaaa aunty pun pen4t sekali tengok video ni haha. Comel yang teramat, untie dok ulang banyak kali… dok gelak sorang2… hebat wira.. tak sabar tunggu 2nd video plak.. “

” Pandainya awak manage 2 bahasa at your age, review ckp melayu mcm biasa, nak tanya org cakap english pulak hehe. Cutest house tour evahh.. “

” Haha ggih auntie tengok video ni sampai habis.. Meng4h2 dia bercakap tapi comel… tq bawak auntie pusing2 tengok rumah awk… cantikkk.. “

Aduilah Wira, ini house tour paling menyeronokkan ditonton. Berpusing dan bergeg4r sana sini pun tak apa lah, yang penting ayat Wira itu ramai yang suka mendengarnya. Next sambungan house tour part 2 pula ye Wira, tak puas warganet mendengar Wira bercakap.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..