” Tanjat atok Uwais cakap macam tu, haha.. ” – Netizen

Respon Uwais Alqarni Apabila Diminta Tidak Tidur Bersama Atoknya, Raisuddin Hamzah Buat Ramai Terhibur. Amboi, Selamba Je Uwais Cakap Macam Tu Pada Atok. Terkedu Atok Tau !!

Meninjau ke akaun Instagram Suciuwais, perkongsian video Uwais Alqarni bersama atoknya, Raisuddin Hamzah telah meraih perhatian ramai. Uwais sememangnya seorang cucu yang sangat manja dengan atoknya.

Video yang berdurasi beberapa saat ini dirakamkan sebelum tidur di mana Uwais ingin tidur bersama atoknya. Dapat dilihat Uwais memel0k erat atoknya, manakala atok pula membelai-belai rambut dan kepala Uwais.

Apabila nenek Uwais yang dipanggil Odey meminta Uwais tidur di biliknya, Uwais tetap tidak mahu berganjak. Lalu Odey bertanya sama ada Uwais masih mahu tidur dengan atok apabila sudah besar dan berkahwin nanti. Respon yang diberikan oleh Uwais membuatkan ramai terhibur.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 5 ribu tanda suka daripada warganet buat masa ini. Ad0i, ada sahaja jawapan Uwais untuk tetap tidur bersama atoknya. Nampaknya Odey kena mengalahlah dengan Uwais.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur mendengar respon Uwais. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Nk nang1s ke gelak dgr Uwais ckp cam tu. Tpkan sebenar sed1h tengok Uwais umur2 camni mmg rindu pel0kan ibu dia.. “

” Astafirullah Atok dah men1ngg4l masa tu.. anak anak.. tak tahu nak ketawa ke nak nang1s Makder.. jujur uwias ni.. “

” Tanjat atok uwais cakap macam tu.. hahaha.. mnje betol la ngn atok dia.. same la ank sy pun.. takleh berenggang.. cmnilah sebijik.. “

” Bagusnya mak der rakam moment uwais dgn atok. semoga Allah panjang kan umur atok uwais, diberikan kesihatan yg baik.. ¬†amin.. “

” Mula-mula rasa seb4k tengok manjanya Dia dgn Atok.. lepas tu tergelak berdekah.. Hahhaa lawak la.. rilek je ckp atok dah men1nggal.. “

” Cara kasih dan sygnya atok pada cucu. Dalam pemikiran atok smbil belai dan c1um uwais ibarat membelai arw4h siti sarah sewaktu kecil dulu. “

” Atok Nampak sarat dengan rindu tpi terp4ksa diamkan. Didoakan atok di panjangkan usia sentiasa dalam rahmat juga lindungan Allah swt.. “

Kadang-kadang jawapan anak-anak ini memang tidak dijangkakan. Semoga Uwais membesar menjadi anak yang soleh dan buat atok pula semoga diberikan kesihatan yang berpanjangan dan sentiasa sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Suciuwais

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..