” Lawaklah Jebat ni, terngiang-ngiang suara si kecil ni sebut.. ” – Netizen

Video Jebat Jayden Menyanyi Lagu Finger Family Buat Peminat Terhibur. Ad0ilah Jebat, Pel4t Pun Yakin Je Yer. Sampai Kembang Kempis Hidung Tu Menyanyi. Sebutan ‘Hey Ayem’ Tu Cute Sangat !!

Telatah si comel bernama Jebat Jayden ini seringkali mencur1 perhatian peminat. Baik video yang dimuatnaik oleh Noor Nabila mahupun Sharnaaz, pastinya akan mendapat jumlah likes yang banyak daripada peminat.

Jika sebelum ini, banyak video yang menunjukkan Jebat menyanyi lagu kegemarannya dipertontonkan. Bagi kanak-kanak seusia Jebat, pastinya banyak lagu kanak-kanak yang dilihat di saluran Youtube menjadi siulan mereka.

Meninjau entry terkini di Instagram Noor Nabila, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Jebat sedang menyanyi lagu Finger Family. Tulis Nabila di kapsyennya, lagu ini antara lagu wajib yang dinyanyikan oleh Jebat setiap hari.

Tambah Nabila lagi dalam nada bergurau, sampai ke nenek finger pun disebutnya. Jebat juga nampak excited menyanyi sampai kembang kempis hidungnya. Tidak sempat menelan air liur sudah bersambung-sambung liriknya ye Jebat.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Jebat menyanyi ini membuatkan ramai peminat yang terhibur. Antara komen-komen peminat :

” Baby mushroom, where are yeww haha. Comel sangat anaknya, Jebat Jayden si pipi merah. C0py sebijik mommy nya.. “

” Comelnya Jebat nyanyi, hea ayam hea ayam haha. Lawak la Jebat ni, terngiang-ngiang suara si kecik ni sebut hehe.. “

” Heeayaayem haha, janji ada bunyi lah Jebat ye. Jebat finger, jebat finger, where are u ? Here i am, here i am.. how do u do.. “

” Aloo awat comel sangat la jebat ni. Ger4m la tengok mulut dia tu aisshhh. Cute sangat suara tu, heayem heayem.. “

” Clever Jebat, cutenya lah sebut heayem heayem tu. Mushroom boy yang handsome Jebat ni. Kembang kempis hidung duk nyanyi hehe.. “

” Hey ayam hey ayam haha, hai lah Jebat sebijik rupa babah mu. Kembang-kembang hidung nyanyi here ayam hehe. Rambut Jebat Jayden tu paling cute.. “

” Pandainya Jebat ni, terhibur sangat dengan telatah handsome boy ni. Tak sempat nak telan air liur mommy dah suruh nyanyi lagi haha, Hey ayam pun boleh jebat.. “

Comel sangat sebutan ‘hey ayem’ Jebat tu, let1hlah mommy kena ulang menyanyi lagu ini setiap hari. Buat peminat lagi ger4mlah tengok Jebat Jayden ni. Apa pun, membesar dengan sihat selalu Jebat dan sentiasa jadi penghibur hati mommy dan Babah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noor Nabila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..