” Part tanya ada apa dalam perut tu memang kelakar.. ” – Netizen

Video Marsha Milan London Bersama Ibu Saudaranya, Hasnia Raih Perhatian Ramai. Peminat Terhibur Tengok Marsha Menyakat Hasnia. Lagi-Lagi Part Marsha Cakap Loghat Penang !!

Meninjau di akaun Instagram milik penyanyi dan juga pengacara, Marsha Milan London telah berkongsi video live yang dibuat oleh dirinya untuk tontonan umum. Selain tu, Marsha juga turut menjawab beberapa soalan yang ditanya daripada peminat-peminatnya.

Menerusi video berdurasi lebih 20 minit itu, kelihatan ibu saudara sebelah suami Marsha, iaitu Hasnia turut ada bersama. Dalam video tersebut, Marsha telah menyuruh Hasnia untuk melakukan senaman berjalan kaki beberapa pusingan.

Kongsi Marsha, Hasnia sudah kelihatan semakin berisi kerana telah banyak makan dan tidak mahu untuk bersenam. Marsha yang berbual menggunakan loghat Penang bersama Hasnia dalam video tersebut turut membuat peminatnya yang mendengar menjadi kagum.

Alahai, terhibur melihat kemesraan Marsha memuj0k Hasnia untuk bersenam. Sehingga kini, perkongsian video Marsha itu telah ditonton lebih 60 ribu tontonan dan puluhan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai resp0n yang diberikan netizen setelah menonton perkongsian video oleh Marsha tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

 ” Manja betul Hasnia, part Marsha tanya ada apa dalam perut tu memang kelakar, haha Marsha pun ketawa.. “

” Alahai suka tengok cara Marsha layan Hasnia ni. Semoga Allah gantikan kebahagian yang bermakna buat Marsha.. “

” Waww habis hilang slang Sabahan Marsha, cakap loghat Penang dah. So cute lah Hasnia ni, pandai Marsha puj0k dia.. “

” Cantiknya Marsha bertudung, nampak manis lah. Hasnia pun so cute dengan cara ikat tudung macam tu.. “

” Haha ketawa aku, bila Hasnia jawab dalam perut dia ada baby. Semoga Marsha dan keluarga sentiasa dalam keadaan sihat slalu.. “

” Pahala Marsha mnjaga mak sdra istimewa tu, mga Allah “hdiah kn sestu”1ari nnti, insyaallah, Aamin.. “

” Pec4h rahsia Hasnia, hehe makan banyak yer tapi tak nak exercise. Comel betul tengok gaya Marsha puj0k Hasnia tu, suka lah.. “

Nampak manja Hasnia dengan Marsha. Bagi yang mengikuti Marsha di Instagram pasti tahu, Marsha sering melakukan aktiviti bersenam bersama Hasnia. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Marsha dan keluarga diberikan kesihatan yang baik selalu, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Madrid Milan London

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..