Connect with us

Artis / Selebriti

” Lagu Percayalah versi lelaki paling best. Bila Alif nyanyi lagi deep ke hati rasanya itu.. ” – Netizen

Video Alif Satar Cover Lagu Percayalah Nyanyian Asal Dato’ Seri Siti Nurhaliza Raih Pujian Ramai. Ini Versi Lelaki Paling Sedap. Mendayu-Dayu, Penuh Penghayatan Dan Menusuk Ke Hati !!

Alif Satar adalah salah seorang pelakon dan penyanyi lelaki Malaysia yang diminati ramai. Kredibiliti dan karakter Alif yang bersih daripada sebarang kontroversi membuatkan Alif diangkat sebagai artis contoh dan idola oleh orang ramai.

Meninjau akaun Tiktok Radio Rebus, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Alif mendendangkan lagu nyanyian asal penyanyi nombor 1 Malaysia, Dato’ Seri Siti Nurhaliza yang berjudul Percayalah. Ini adalah salah satu lagu popular DS Siti yang disukai ramai.

Klik gambar untuk info..

Alif sememangnya memiliki suara yang merdu dan sedap didengar. Mendengar nyanyian Alif ini, ramai yang memuji kelunakan suara Alif. Lagu Percayalah ini sangat indah liriknya dan apabila dinyanyikan oleh penyanyi lelaki, feel nya itu berbeza.

Ramai di kalangan warganet bersetuju yang lagu cover Percayalah oleh Alif ini adalah yang terbaik yang pernah didengar. Suara Alif dengan penghayatannya itu boleh membuatkan pendengar sebak dan menitik air mata. Hebat lah Alif, bagi lah apa sahaja genre lagu, pasti akan dibawa dengan baik oleh Alif.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar )

@radiorebus

#fyp #lagu #akustika #percayalah #sitinurhaliza #alifsatar #radiorebus #titik

♬ original sound – Radio Rebus – Radio Rebus

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 29 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Percayalah versi lelaki alif star dengan naqiu paling best, masukkk jiwa matt.. lagi merasuk jiwa Dari versi pompuan.. ”

” Alif jarang bawa lagu camni. Xsangka bila Alif nyanyi lagi deep ke hati rasanya tu.. Lagu ni versions alif is another level.. ”

” Sedapnya Alif cover lagu ni.. alif satar adalah Artis yg perlu dicontohi selain reputasi yg cemerlang tiada kontroversi.. ”

” Fuh dia punye aura buat aku terasa perasaan bercinta zaman sekolah bai.. Lagu bermetofarakan Ketuhanan.. yg paham bait2 lirik je akan boleh hayati smpai ke lubuk jiwa.. ”

” Sukanya dengar dia menyanyi. Ada soul dan emotion… suka dari one in a million lagi. Lelaki melayu idol.. ”

” Alif Ni serba bole, sedap je dengar.. jarang tak best suara Alif ni. semoga terus succes dlm hidup Dunia dan akhirat.. ”

” Sedap sangat version lelaki oleh Alif ni.. Alif yang limited edition. aduii.. xleh la aliff satar ni.. mak melting. kagum dan respect.. ”

Klik gambar untuk info..

Nyanyian dan penghayatan Alif sampai ke lubuk hati. Bak kata warganet, Alif jarang menyanyi lagu sebegini tetapi apabila Alif cover, merdunya itu lain macam. Apa-apa pun, semoga Alif success dan terus menjadi inspirasi untuk semua orang.

Silakan SHARE..

Sumber :  Tiktok Radio Rebus

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT