” Jarang tengok muka Edry yang betul ni, selalu tunduk jaa. Hands0me mat Edry ni.. ” – Netizen

Abby Abadi Kongsi Gambar Bersama Anak Tir1nya Danish Edry. Baru Nampak Muka Sebenar Edry Ni. Alahai, Boleh Tahan Handsome Mat Edry Ni !!

Bagi pengikut setia Abby Abadi pastinya mengetahui suami Abby kini, Muhammad Faizal mempunyai seorang anak lelaki bernama Danish Edry. Mesra dengan panggilan Edry, anak muda ini tinggal bersama-sama Abby dan Faizal dan diberi kasih sayang sama seperti anak-anak lain.

Hasil tinjauan kami di akaun Instagram Abby Abadi, telah dikongsikan beberapa keping gambar Abby bersama Edry dan suaminya itu. Abby yang turut bercerita di kapsyennya itu bahawa Edry adalah anak Faizal bersama bekas isterinya dahulu kerana dia seringkali diajukan soalan diajukan peminat berkenaan siapa Edry.

Kelib4t Edry pasti akan kelihatan dalam setiap gambar keluarga mereka dan sudah beberapa tahun Edry menjalani kehidupan bersama Abby dan Faizal. Jika diperhatikan gambar Edry sebelum ini, amat jarang untuk melihat wajah penuhnya secara dekat.

Edry yang pemalu ini pastinya akan menundukkan muka dan cuba mengalihkan wajahnya daripada lensa kamera. Memandangkan Edry adalah anak tirinya, Abby turut memohon agar peminat tidak bertanyakan soalan yang berlebihan kerana ris4u tersalah jawab dan perlu menjaga hati ramai pihak.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

Assalamualaikhm. Pagiii Ahad bersama Mama & Mat Edry hehe 😍Ni gambar semalam juga ni, tak sempat nk masukkan sbb Mama dah ngantuk. Mama yg peluk ni.. kalau harap edry peluk.. tunggu pokok tumbuh atas kepala dulu kot hehe 😅🤣 . Tanya edry, pernah peluk cium mummy dia tak… angguk pun tidak geleng pun tidak.. jadi rasanya mcm tak pernah la tu hehe.. 🤭 . Ps: Pada yg bertanya lagi edry ni siapa.. last jawab ye. Edry ni anak suami dgn ex wife sblm dengan sy. Dia tinggal dengan kami kurang lebih dah 3,4 tahun kalau tak silap. Yg lebih2 jgn tanya sangatlah.. takut salah jawab. Byk hati yg perlu dijaga. Ok? Faham? Hehe.. cukup ye. Usah ditanya2 lagi. tanya lagi kita block 😂😝

A post shared by Mencari redha ALLAH (@abby_abadi112) on

Wajah penuh Edry bersama Abby ini menarik perhatian ramai peminat. Alahai tampan wajahnya cuma pemalu tu masih belum hil4ng walaupun dengan Abby sendiri. Antara komen-komen peminat :

” Bud4k2 tak pandai nak ekspresi tp moment ini akan jadi kenangan indah dlm hidup dia.. tahniah mama abby yg hebat penuh kasih sayang.. “

” Sejuk mummy edry yg mengandung kan dia, subhanAllah anak soleh kedua org tuanya. semoga keluarga edry, keluarga abby & keluarga memey kekal ukhwahnya sehingga ke jannatul firdaus.. Aamin.. “

” Jarang tgk muka edry yg betul ni, slalu tunduk jaa. Hands0me mat edry ni, muka pun sama cam mama Abby.. “

” Wahhh hensemmm la edry tapi masih ada sifat m4lunya tuu .semoga kak abby yang comel ni,sihat,ceria,bahagia bersama family tercinta.. “

” Hensem Edry nii, ketiga-tiga hidung sama. moga Edry berjaya dunia Dan akhir4t, menjadi anak yg hebat dimata Allah.. “

” Pem3lunya edry, hensem plus pem4lu. Muka lembut je Edry ni, sejuk mata memandang. Senyuman pun manis sangat.. “

” Baru nmpk muka mat edry.. Kalau tak tunduk je, Pem4u sungguh ye. alhamdulillah kdg2 org yg pendiam ni jrg meny4k1ti insan lain. Semoga jd ank soleh.. “

Bukan mudah untuk merakamkan wajah Edry kerana sifat pemalu yang menebal dalam dirinya itu. Ramai yang mengatakan wajahnya yang tenang itu pun sedap mata memandang. Apa pun, semoga Edry menjadi anak yang soleh dan berbakti kepada kedua ibu bapa kelak. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..