” Asyik awet muda je, bila nak nampak tua ni kak haha.. ” – Netizen

Wajah Terbaru Amy Mastura Raih Perhatian Peminat. Alahai Lama Tak Tengok Puteri Impian Ni. Still Cantik Berseri, Awet Muda Betul !! 

Amy Mastura satu nama yang tidak perlu diperkenalkan lagi dalam industri seni tanahair. Mula dikenali sebagai seorang penyanyi, ada beberapa lagu Amy yang menjadi siulan ramai pada waktu itu. Setelah itu, wajah Amy mula beralih ke layar perak dan mencipta namanya sebagai pelakon.

Meninjau akaun Instagram Amy Mastura, telah dikongsikan sekeping gambarnya di rumah. Amy yang anggun dalam imej berhijabnya itu nampak berseri dalam hijab berwarna hitam itu. Meningg4lkan pesanan di kapsyennya supaya semua ‘Stay at home’ dan kita jaga kita.

Jika anda peminat setia Amy, tentunya mengetahui setiap perjalanan seninya. Sekalipun usia Amy sudahpun lewat 40an, namun wajahnya itu tidak berubah malah semakin manis dipandang. Amy yang sudah mengenakan hijab sepenuhnya ini sudahpun mempunyai 2 orang anak gadis yang sudah dewasa.

Jika dikongsikan wajahnya bersama anak-anak Adalia dan Adriana, pastinya mereka kelihatan seperti kakak dan adik kerana tubuh Amy yang kecil dan gen1t itu. Walaupun sudah berpuluh tahun dalam industri, Amy tetap mempunyai pengikut setianya yang tersendiri.

Jom baca perkongsian di bawah :

Muka Amy ini masih nampak muda remaja dan senyuman manisnya tidak pernah lekang di bibir. Perkongsian terbaru daripada Amy ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Cantik dan anggun, kenapa cantik sgt ni. cantik sangat kulit you.. doesn’t show your age at all.. always young lah.. “

” Manis awak ni, sy suka amy dr dulu lagi. Stay at home pun lawaaa. Masih cantik and nampak muda, baby face. Asyik awet muda je, bila nk nmpk tua ni kak haha. Cantik sweet selalulah kak Amy ni.. “

” Tetap sweet & awet muda ” Putri Impian”. Semakin cntik kak amy, baby face tu ger4m betul tengok.. “

” Sandar tepi dinding pun cantik. awesome, tak pernah tak cantik. knp tak pnh tua, Young selamanya gtewwwwww.. “

” Cantik nyer kakak. Tak tua2 la kesayangan ni. Makin hari makin lawa, makin awet muda. akk cute bgi tips sentiasa cntik sikit, hehe.. “

” Sejak Kali pertama tgk amy mastura di warung nasi lemak antarabangsa tahun 96 ghasenya, sampai la ni mukanya lagu tuuuuu ja. k0npius den baq angggg, highl4nder keep apa niii.. “

” Termen0ng PKPB sambung lagi ermmm ger4m kita nak cub1-cub1t kakak manis Comey dr kita sekolah sampai kita dah ada anak neyyyy.. “

Wajah Amy memang sentiasa nampak muda malahan baby face nya itu mantain dari mula menapak dalam dunia seni dahulu sehinggalah sekarang. Semoga Amy sentiasa gembira bersama keluarga tersayang dan success selalu dalam kerjayanya. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amy Mastura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..