“ Camilla, jangan nak4l-nak4l lagi. Kes1an dekat mommy sed1h.. ” – Netizen

Rita Rudaini Kongsi Video Kepulangan Kucing Kesayangannya, Camilla Raih Perhatian Ramai Peminat. Alahai, Comel Dan Manja Betul Camilla !!

Siapa yang tidak mengenali Rita Rudaini binti Mokhtar atau lebih dikenali sebagai Rita Rudaini iaitu seorang selebriti kelahiran Perlis yang juga merupakan seorang pelakon dan pengacara. Dikenali sebagai seorang ibu yang cek4l dan kuat membesarkan dua anak lelakinya, iaitu Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna.

Terbaru, perkongsian video oleh Rita di laman Instagram peribadinya telah menarik perhatian peminatnya. Video yang dimuatnaik oleh Rita itu telah memaparkan aks1 Rita yang begitu bersyukur apabila satu daripada lapan kucing peliharaanya, Camilla telah dijumpai oleh pengawal keselamatan perumahannya.

Bukan itu sahaja, di dalam video itu juga kedengaran suara Rita yang sangat happy dan teruja di atas kepulangan kucing kesayangannya itu. Semestinya, Rita sebagai seorang yang begitu menyayangi kucing berasa sangat lega apabila kucingnya, Camilla itu telah dijumpai dalam keadaan baik dan selamat.

Kucing yang diberi nama Camilla itu mempunyai bulu gebu berwarna kelabu serta mempunyai warna mata yang begitu menawan. Ramai peminat memuji bila melihat gaya Camilla yang begitu comel dan mudah didekati. Alahai, manja dan betul Camilla yer…

Jom kita tonton video di bawah :

Berita kepulangan semula Camilla ke pangkuan Rita membuatkan ramai peminatnya turut bersyukur dan gembira. Mereka turur meluahkan rasa bersyukur buat Rita dan Camilla. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Alhamdulillah.. Hanya yg jaga kucing mcm anak sendiri je memahami perasaan keh1langan mcm ni.. S1an dia mesti tak0t.. ”

“ Rita bagi le saguhati sikit kt pengawal tu.. Insyallah dia suka.. Senang nanti klu minta tol0ng apa2.. Saya pulak rasa happy.. Alhamdulillah.. ”

“ Syukur Alhamdulillah.. Dengr suara manja kak rita mcm tu.. Teringat cita mami jarum.. Alhamdulillah kak nnti blh blje guard tu.. Hehe.. ”

“ Kalau dikur0ng kes1an.. Bila bagi muka meray4p tak ingat balik.. Alhamdulillah.. dari tadi tunggu sistur update psl camella ni.. ”

“ Alhamdulillah.. Tu la n4ughty lg.. Dh penak0t ada hati nk l0mpat balkoni.. Comelnye.. Jgn la h1lang lagi.. ”

“ Alhamdulilah dah jumpa kucing kesayangan kak rita rudaini.. Comelnya bulu dia lebat.. gig1t hidung dia.. ”

“ Alololo.. S1an dia rita.. Dia tak biasa duk luar.. Mujur jumpa balik.. Mesti ser1k dah dia takmo keluar dah.. Camilla… jgn nak4l2 lg.. C1an kat mommy sed1h.. ”

Alahai, sayang betul Rita dengan kucing-kucingnya. Pastinya, Rita seorang pencinta kucing yang sangat baik dan penyayang. Kembalinya Camilla ke pangkuan Rita pasti akan menceriakan kembali rumah keluarga itu . Semoga Rita sentiasa sihat dan dipermudahkan segala urusan dalam apa jua yang dilakukan bersama anak-anak dan kucing tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber: IG ritrud727

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..