” Cute sangat, gambar first macam Justin Bieber.. ” – Netizen

Sarah Hildebrand Kongsi Gambar-Gambar Thr0wback Semasa Kecil Dan Gambar Lama Keluarganya. Wah Memang Dari Kecil Dah Comel Dan Cantik Sarah Ni !!

Pelakon yang melonjak popularitinya menerusi drama berjudul Pujaan Hati Kanda iaitu Sarah Hildebrand semakin dikenali ramai. Dia dahulunya merupakan seorang wanita berhijab telah membuat keputusan untuk membuka tudungnya baru-baru ini.

Keputusannya ini agak mengej0tkan para peminatnya setelah 5 tahun Sarah mengenakan hijab. Pelbagai reaksi netizen yang diterima oleh Sarah. Peminat-peminat setianya juga turut membanj1ri ruangan komen dengan kata-kata nasihat dan doa buatnya.

Hasil tinjauan terbaru di akaun Instagram Sarah yang kini sudah di private, Sarah telah memuatnaik beberapa gambarnya ketika zaman kanak-kanak berserta gambar-gambar lama ahli keluarganya. Perkongsian Sarah itu meraih perhatian ramai dan memperolehi banyak tanda suka.

Sarah juga turut berkongsi gambar ibu dan bapanya semasa muda serta gambar datuk dan neneknya. Bapa Sarah merupakan seorang berbangsa Inggeris manakala ibu Sarah merupakan seorang Melayu. Jadi tidak hairanlah Sarah mempunyai rupa paras yang cantik.

Jom lihat perkongsian di bawah :

.

Wajah Sarah semasa kecil tidak banyak berubah sehingga dewasa. Malah ibu Sara juga merupakan seorang yang cantik dan ternyata Sarah mewarisi kecantikan ibunya. Antara komen-komen yang diberikan netizen :

” Nostalgic, I remember this little girl who taught me the cool way of splitting a bun, which is to hold it with a fork and use a kn1fe to sl1ce in between the pr0ngs. We used toy food but that was life changing to me nonetheless.. “

” Sarah I love you even you didn’t know me. Stay strong. Tak payah baca komen negative netizen. Abaikan diorang please. I pray Otto and you bahagia till jannah. May Allah swt bless you both. I hope nothing only the best for you two.. “

” The last picture is so walmart-ish, gambar first macam just1n bieber. Sebijik la muka you, Wow so cute. Is it you sarah.. “

” No one makes goreng pisang the way opah did. She’d even give me plenty of kerak. may she be placed among those who are granted Jannah .. “

” Serius last pic sarahhildebrand macam william hammington in the return of superman. Spread the love the love and the love.. “

” Omg sarah your so cute when you were little, Macam justin bieber lah sarahhildebrand.. Sarah letak gmbr mase baby tau.. “

” MasyaAllah comelnya. sebijik muka you masa kecil. tidak berubah.. cute sangat.. “

Gambar ibu dan bapa Sarah :

Gambar datuk dan nenek Sarah :

Untuk rekod, Sarah sudah berkahwin dengan seorang jejaka kacukan Filipina dan Amerika, Otto Gillen pada November 2019. Semoga Sarah terus berjaya dalam bidang seni hiburan tanah air dan terus menempa nama dalam bidang lakonan dan seni tanah air.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sarah Hildebrand

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..