” Ini anak patung ke, cantik g1la macam patung.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Rizman Nordin Yang Berusia 4 Bulan, Rizqaa Rizman Raih Perhatian. Comelnya Rizqaa, Persis Anak Patung !!

Rizqaa Rizman yang dilahirkan pada 2 September 2020 merupakan anak sulung kepada pereka fesyen terkenal Rizman Nordin dan isterinya Nurida Suraya. Wajah comel Rizqaa yang dimuat naik di laman Instagram milik Rizqaa sekali lagi mencur1 perhatian warganet.

Melalui laman Instagram milik Rizqaa, telah dikongsikan sekeping gambar Rizqaa mengenakan dress berwarna coklat muda dengan headband berwarna putih. Menerusi kapsyen yang ditulis mengatakan Rizqaa sudah memasuki usia 4 bulan pada 1 Januari 2021.

Perkongsian terbabit mendapat reaksi peminat yang rata-rata memuji kecomelan wajah Rizqaa. Rizqaa yang memiliki dahi yang luas, alis kening yang cantik, rambutnya yang kerinting, berbulu mata lentik serta pipi yang gebu dan temb4m begitu menambat hati mereka yang memandang dirinya.

Gambar-gambar Rizqaa yang dikongs1kan di laman Instagramnya sering membuatkan pengikutnya rasa ger4m dan ca1r melihat kecomelan dirinya terutama  part matanya yang bulat dan besar. Ramai yang menyamakan wajah Rizqaa seperti anak patung.

Ikuti perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikut laman Instagram milik Rizqaa memuji wajah comel Rizqaa yang cantik dan ada yang menyamakan Rizqaa dengan karakter kartun Moana. Selain itu juga, mengucapkan Happy 4th months old kepada Rizqaa. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Hai baby moana.. Comel sgt ini.. Beautiful baby.. Mata dia.. Budak comel sambut tahun baru.. so pretty.. “

” Hi cutey.. Comel sungguh la kesygn mommy n daddy ni.. Allahuakbar.. Awat comey sgt ni.. Ger4m tgk.. “

” Future lady boss.. Semoga bby rizqaa sihat dan bijak.. Membesar menjadi wanita solehah.. Aamin.. Happy 4th month to my dear rizqaa.. “

” Happy 4th month cutie.. Baby rizqaa you have beautiful eyes and you’re super duper cute.. Macam baby doll comel sangat.. “

” Hai rizka comel bdk si mata cantik.. Comel sgt rizqaa.. suka tgk dia mata bulat, rambut lebat, pipi pau.. Semoga awk membesar dgn sihat dan ceria.. “

” Happy 4 months old baby rizqaa.. Melting la tengok dia ini.. Macam doll rizqa ni.. Cantik g1la weh mcm patung.. “

” Ini anak patong ke apa ni.. Ala comel rizqaa cayang.. Cntik mata rizqa.. Happy 4 months old rizqaa can’t believe you’re 4 month now.. “

Memang comel sangat wajah Rizqaa. Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan happy 4th months old kepada Rizqaa. Semoga Rizqaa membesar menjadi anak yang solehah, berakhlak, menurut perintah ibu bapa dan menjadi kebanggaan agama kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizqaa Rizman, Rizman Nordin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..