” Simple tapi penuh makna, nice tak over since its pre wedding.. ” – Netizen

Video Pre Wedding Ayda Jebat Dan Nabil Mahir Raih Perhatian Peminat. Wah Cantiknya, Simple Tapi Perfect Sangat !!

Kini sudah rasmi pasangan romantis, Ayda Jebat dan Nabil Mahir sebagai suami isteri. Tanggal 1 Januari semalam menyaksikan penyatuan pasangan ini di mana ijab qabulnya sempurna dengan hanya sekali lafaz sahaja. Sebagaimana pasangan lain, pastinya video pre wedding antara perkara wajib yang dibuat untuk kenangan pasangan pengantin baru.

Meninjau akaun Instagram Ayda Jebat, telah dikongsikan video pre weddingnya hasil kreativiti CST Production. Menceritakan video ini dihasilkan oleh Abang Rosli dan Syafiq, mereka hanya mengambil masa selama 1 jam sahaja untuk sho0t di lokasi.

Ayda sememangnya sudah lama berhasrat untuk bekerjasama dengan CST Production dan tidak menyangka impian jadi kenyataan. Semuanya di saat akh1r namun dapat dilakukan dengan sempurna hasil kerjasama semua yang terlibat.

Ayda menyifatkan tema video mereka ini sebagai pendek, ringkas dan sweet, namun menceritakan semuanya tentang kisah cintanya bersama Nabil. Ayda turut berharap hubungan mereka ini berkekalan hingga ke syurga. Ayda juga nampak cantik sekali dalam gaun putihnya itu.

Jom tonton video di bawah :

Video pre wedding Ayda dan Nabil ini disukai ramai dan mendapat pujian peminat. Simple tapi cukup menggambarkan kisah cinta mereka. Antara komen-komen mereka :

” Yes, simple tapi penuh makna. Best tengok, dengan background music, nice cst semua video dorang terbaik.. “

” Lovely nice video my sister idol & brother Nabil moments tahniah sekali lagi lovebirds.. Semoga kekal bahagia hingga ke jannah.. “

” Nice tak over since its pre wedding shoot kn. We love it aida. So sweet and lovely couple.. Tahniah ayda & suami . So suwit.. “

” Cantik like princess, Suka video ni, Good one takda pegang-pegang, Perfect. semoga kekal hingga ke jannah.. amiin.. “

” So pretty kak ayda. Video ni simple je tapi cantik. Waktu akak nikah pun cantik sangat. Congrats again kak ayda. Tak sabar tunggu reception.. “

” Congratulations.. So sweet and lovely couple. Cantik n sweet sgt video pre wedding adik ni.. Smoga adik n Nabil bahagia Till Jannah. Tahniah adik.. “

” Congratulations. Cantik dan nice pre wedding video. Sopannya. nampak ayu sgt, like a princess.. sukanya tengok masa scene lari tu cantiknya.. “

Nampak ayu seperti puteri Ayda dalam busana dan solekan daripada Alha Alfa itu. Walaupun dibuat dalam masa yang singkat dan cuma 1 minit 23 saat sahaja, ianya sangat mempesona. Semoga ikatan suci ini berpanjangan hingga ke syurga dan kekal bahagia selamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayda Jebat, IG Cstproduction

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..