” Apa maksud nama baby kak Emma, sedap nama secomel babynya.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Dan Nama Penuh Bayinya , Emma Maembong Diajukan Peminat Maksud Nama Anaknya Ini. Wah Maksud Yang Indah Dan Penuh Makna. Terbaik !! 

Meninjau akaun Instagram Emma Maembong, telah dikongsikan koleksi gambar yang memperlihatkan mim1k muka anaknya, Shariq Gabriel. Dapat dilihat berbagai-bagai reaksi wajah Shariq yang semuanya kelihatan comel sekali. Emma turut mencoret di kapsyennya nama penuh si kecil ini iaitu Shariq Arshan Gabriel.

Wah rupanya ada lagi nama lain Shariq kerana sebelum ini yang diketahui peminat cuma Shariq Gabriel sahaja. Putera sulung Emma ini yang bakal berusia 2 bulan ini dilahirkan pada 8 November tahun lalu secara normal. Semenjak kelahirannya, Shariq menjadi tumpuan peminat kerana wajah mat saleh yang dimilikinya itu.

Shariq yang berkulit putih gebu ini juga memiliki sepasang mata yang berwarna grey. Turut mempunyai akaun Instagram sendiri, Emma juga banyak berkongsi wajah Shariq di Instagram Shariqgabriel. Setiap kali perkembangan Shariq dikongsikan, ianya kerap mendapat jumlah view dan likes yang tinggi daripada peminat.

Umum mengetahui Emma memiliki dar4h kacukan Scotland daripada ibunya, Yatimah Zainab. Maka tidak hair4nlah wajah Shariq banyak mewarisi daripada keturunan neneknya itu. Shariq antara bayi yang menjadi sebutan peminat masa kini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah cute Shariq ini pastinya menjadi perhatian dan mendapat pujian daripada peminat. Amboi Shariq, pandai betul buat mim1k muka comel tu. Antara komen-komen mereka :

” So cute la, tahun ni mesti masuk top 5 si cilik paling melet0p sebab comel sangat. part mata tu la berkenan.. “

” Ya Allah comeynya, pndai brgmbr tu hehe. Eeyyyy comel nyaaa ger4m la. Emma maembong sangat muka ni hihi.. “

” Alahaiii hensem nya, Mini Emma so cute. Putih sepuk, sebijik mummy dia. Comel sangat ni Shariq.. “

” Ala tomelnye dia, muka c0py paste papanya . tenang jiwa tengok senyuman manis si cute ni. semoga jadi anak yang soleh.. “

” Comel yang amat, how sweet nya u baby. Mata tu menawan sangat la sayang. Emma pasni baby girl pulak. Mesti melet0p punye. . “

” Ada style lah, pandai dia nii buat muka. pandai p0se boleh jadi model tu Shariq. Muka boleh jual ni sayang, mesti laris heheh.. “

” Boleh jadi pelakon macam mak dia jugak tu. Comel sangat muka spontan gitu. Handsome la awak dah beso nanti, mesti jadi kej4ran para gadis.. “

Ada juga peminat yang bertanyakan maksud nama penuh baby Emma dan ianya mendapat respon daripada Emma sendiri.

Nama yang indah dan membawa maksud yang baik hanya untuk si kecil ini. Semoga Shariq membesar menjadi seorang yang kuat dan berani serta pendamping yang baik untuk semua orang sebagaimana maksud namanya itu. Terus ceria dan membesar dengan sihat Shariq Arshan Gabriel !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong, IG Syariqgabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..