” Dari muka letih terus muka segar, cantik sangat.. ” – Netizen

Video Sebelum Dan Selepas Ayda Jebat Disolek Untuk Majlis Pernikahannya Raih Pujian Ramai. Wah Berbeza Betul Ayda, Sentuhan Yang Sangat Hebat Daripada Dato’ Alha Alfa !! 

Kemeriahan majlis pernikahan pelakon dan penyanyi Ayda Jebat bersama Nabil Mahir masih lagi terasa walaupun sudah dua hari berlalu. Ramai orang yang memuji solekan Ayda yang nampak cantik dan naik seri pengantinnya pada hari tersebut.

Menerusi akaun Instagram Dato’ Alha Alfa, telah dikongsikan video solekan sebelum dan selepas Ayda disolek. Ayda menggunakan khidmat Dato’ Alha Alfa untuk menyolek dan menatarias dirinya untuk majlis pernikahan tempoh hari.

Umum mengetahui bahawa solekan daripada Dato’ Alha Alfa tidak pernah mengecew4kan pelanggannya. Disebabkan ramai yang memuji solekan Ayda dan menjadi bualan netizen di media sosial, Dato’ Alha Alfa berkongsi video ketika dia menyolek Ayda.

Video yang bersurasi 1 minit ini telah mendapat ratusan ribu tontonan dalam masa yang singkat ia dimuatnaik. Wajah Ayda yang nampak letih sebelum disolek terus berubah menjadi seperti anak patung selepas disolek. Wah, memang cantik.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini menerima pujian daripada netizen kerana Ayda dilihat begitu cantik dan berbeza daripada wajahnya yang selalu. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Beza betul before and after, dari muka letih terus muka segar .. cantik sangat.. serious lawa look ni. Alahhh, cantiknya makeup datuk Love ter0ks.. “

” MasyaAllah cntkkk sgt… All Perfect.. More perfect the eyebrows. Selalu nice makeup datuk . terbaik. Wow before n after banyak beza nice .. “

” Wow 3 in 1 msti best  kire dah pakai compact powder tak payah pakai foundation lagi ke?? Kudos to ayda jebat sebab berhijab sempurna di majlis nikah.. “

” Cantiknya macam doll real. love ter0ks… cantik sangat make up… terbaik.. sentuhan yg sgt cantikk… berubah sungguh aydajebat … lain dr yg lain.. sblum ni.. “

” MasyaAllah cantik sangat and in love sangat gan makeup dia. suka tengok dia ni makeup.. pasti guna sarung tangan.. terbaik dik.. “

” Make up selalu nice. Perfect sangat.  love sgt, hari tu time wedding i, i ingat kan nak ambik dato sbg mua sy.. tp tak0t tak diterima lagipun jauh…. “

” Cantik sangat ni dato alha alfa , berseri2 Aj… Cantiknya sentuhan tangan…. Berubah muka dari yang biasa di mekap selama ini.. “

Walaupun kita biasa melihat wajah Ayda yang sentiasa bersolek namun di majlis pernikahannya nampak sungguh berbeza dan berseri-seri. Selamat pengantin baru diucapkan kepada Ayda dan Nabil. Semoga berbahagia sehingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alha Alfa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..