” Dah try tak nak gelak, tapi tetap nak gelak. Haha.. ” – Netizen

Video Bell Ngasri Sedang Sho0ting Sebuah Drama Undang Tawa Netizen. Walaupun Tak Dengar Suara Bell Dengan Jelas, Tengok Gaya Dan Mimik Muka Bell Pun Dah Kelakar. Terkumat-Kamit Mulut Tu, Haha !!

Nama pelakon Bell Ngasri memang dikenali ramai. Bell antara pelakon yang sudah lama berkecimpung dalam dunia seni sejak dari kecil lagi. Perwatakannya yang bersahaja dan suka membuat lawak sering mencuit hati ramai.

Meninjau di akaun Instagram, Bell sering berkongsi perjalanan seninya buat tatapan peminat-peminatnya. Terbaru, Bell memuatnaik satu video ketika Bell sedang menjalani sho0ting sebuah drama. Difahamkan drama tersebut bertajuk ‘ Presiden Kampung Morten ‘ .

Menerusi video itu, Bell yang telah mengenakan jubah berwarna putih sedang berada di sebuah surau untuk menget0k beduk kayu bagi menandakan sudah masuk waktu solat. Namun telatah Bell dalam video telah mengundang tawa netizen.

Ada yang menyatakan meskipun tiada dialog, gaya Bell sudah cukup membuat mereka tertawa tanpa sengaja. Sehingga kini, video lakonan Bell telah mendapat ratusan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat lakonan Bell dalam video itu. Antara komen-komen menarik adalah :

”┬áDah try tak nak gelak, tapi tetap nak gelak, haha.. Doa apa lah yang ko baca tu Bell, adehh penat tau ketawa.. “

” Belum tengok dah gelak ni, hehe.. Bukan main lagi kumat kamet nya tu Bell.. Bila tayangan drama ni.. “

” Hahaha… Kenapa aku tergelak terbahak-bahak tengok muka dak Bell ni.. Watak ini yg kami mau Bell lakonkan, terbaikk.. “

” Barkoba muncul kembali, saat saat yak yak yeay tiba yahhooooooooooo.. Hehehe mesti best cerita ni kan.. “

” Ini tak klako sj sgt citer ni. Tgk ini pon dh klakor.. Rasa cm nk tamp0r muka ko Bell, hahahaha ee ger44mmm menjadi betul.. “

” Bang.. Minta maaf lah nak tegur sikit.. Sy tgh makan maggi ni.. Kalau maggi sy tersembur keluar.. Sapa nak ganti.. “

” Alhamdulilah ahirnya balik ke pangkal jalan.. Puasa dah nak dekat, jangan p0nteng puasa ye Bell, hahahaa.. “

Bell ni memang tak pernah tak kelakar, buat gaya seperti itu pun boleh membuatkan ramai terhibur. Mesti ramai yang tak sabar nak menonton drama Bell ini. Apa-apa pun semoga Bell terus berjaya dalam bidang lakonan dan segala urusan Bell sentiasa dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG bellngasriofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..