” Comelnya dua pewaris legasi Rizman Ruzaini ni.. ” – Netizen

Gambar Terkini Anak-Anak Pereka Fesyen Rizman Nordin Dan Ruzaini Jamil, Rizqaa Dan Wan Rahil Raih Perhatian Ramai. Alololo Comelnya Baby RR Ni !!

Bukan sahaja sebagai rakan kongsi perniagaan bersama, malah Rizman Nordin dan Ruziani Jamil juga merupakan sahabat baik. Rezeki Allah siapa yang sangka, mereka berdua telah mendapat cahaya mata pertama pada tahun yang sama.

Rizman Nordin serta pasangan iaitu, Nurida Suraya telah mendapat cahaya mata mereka pada bulan September lalu iaitu seorang bayi perempuan. Pasangan ini telah memberikan nama kepada puteri kesayangan mereka iaitu sebagai Rizqaa dan dikongsikan kepada umum di akaun Instagram.

Manakala Ruzaini Jamil pula,  isterinya, Nurul Hidayati  Yahya telah selamat mendapat cahaya mata lelaki pada hujung bulan Oktober baru-baru ini. Ruzaini telah berkongsi wajah dan nama si kecil itu  di akaun Instagram miliknya juga dan memilih nama sebagai Wan Rahil.

Menerusi akaun Instagram anak Rizman Nordin, Rizqaarizman telah berkongsi gambar terkini Rizqaa bersama Wan Rahil. Malah perkongsian tersebut ‘ Baby RR’   turut mendapat perhatian ramai kerana kedua-dua mereka kelihatan comel.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai warga netizen turut memberikan komen memuji akan kecomelan kedua-dua mereka ini.  Antara komen-komen tersebut adalah :

” MasyaAllah comel betul lah dua orang ni, sedap betul Ruhil tidur, yang akak Rizqaa tu pandai jer tengok camera.. “

” Comel betul dua pewaris legasi Rizman Ruzaini ni, semoga membesar dengan sihat ya anak-anak, menjadi kebanggaan kedua orang tua.. “

” Halah-halah beza sebulan jer mereka ni, aturan Allah memang hebat kan, smaa-sama berjuang dalam perniagaan, Allah bagi rezeki anak tahn yang sama.. “

” Cute betul Rizqaa dan Wan Ruhil ni, nanti besar boleh  ler main sama-smaa kan, semoga menjadi anak yang soleh dan solehah.. “

” Comel lah, tak cukup sorang lagi ni, baby Fatima, hehe tiga sahabat yang sama-sama ada anak sama tahun.. “

” Wah comel, boleh jadi besan ni, Rizman dan Ruzaini, hehe, semoga membesar dgn sihat ya Rizqaa dan Ruhil.. “

” Bambam betul tangan Rizqaa, mesti minum susu kuat ni, Ruhil kecil lagi, masih suka tidur lagi.. dua-dua so comel lah.. “

Tahniah Rizman dan Ruzaini, kerana telah mendapat cahaya mata pertama. Memang comel dua anak-anak kecil ni. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Rizqaa dan Wan Rahil membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh dan solehah buat kedua ibu bapa mereka. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Riqzaa Rizman, Ruzaini Jamil, Rizmanruzaini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..