“ Mummy kuat menyak4t jugak. Melompat terus hero.. “ – Netizen

Video Rita Rudaini Menyak4t Anaknya, Arjuna Yang Buat Peminat Terhibur. Sampai Mel0mpat Arjuna Lari Dengan Berjubah, Nasib Baik Tak Tersungk0r. Adoi, Lawak Lah Arjuna !!

Nama Rita Rudaini sememangnya dikenali ramai. Mempunyai dua orang anak lelaki yang diberi nama Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna. Kehidupan seorang ibu tungg4l bukanlah mudah tetapi Rita sangat tabah dalam mengharungi segala cab4ran dan r1ntangan membesarkan anak-anaknya.

Jika anda mengikuti perkongsian Instagram Rita, banyak gambar atau video yang memaparkan mereka bertiga sentiasa bersama. Sebelum ini Rita pernah berkongsi video sedang belajar mengaji Al-Quran dan perkongsiannya meraih perhatian ramai. Terbaru Rita telah berkongsi videonya yang sedang mengus1k Arjuna.

Dalam perkongsiannya, Rita memberitahu kucing peliharaannya telah membawa pulang seekor cacing di hadapannya. Justeru itu, Rita telah menyak4t dengan menunjukkan cacing tersebut kepada anaknya, Arjuna. Dengan reaksi yang terkej0t, pastas Arjuna lari  apabila melihat cacing tersebut.

Apa yang menariknya, aksi Arjuna yang terkej0t sehingga melompat dan berlari dengan pakaian jubah hitamnya membuatkan ramai yang terhibur. Bukan itu sahaja, kedengaran suara Arjuna yang menjer1t memanggil ‘mummy’ kerana gel1 akan cacing tersebut.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian Rita ini bukan sahaja meraih tanda suka yang banyak, malah ada yang turut berkongsi akan melakukan tindakan yang sama seperti Arjuna sekiranya terjumpa cacing. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Sherry kalau jmpa mcm tu lari keluar rumah terus.. Gel1.. Lawak.. Dia stunt mujur tak tomoihhh… Itu tanda hadiah dari kucing kepada tuannya yg dia sayang.. Hehe.. “

“ Mami kuat mnyakat jgk…. melompat trs hero…. Eeiiiiii ni masih species category ul4r, i pun lari kalau nmpk cacing.. “

“ Aapa ni anak jantan tak0t cacing.. alamaaak.. kalau auntie pun lari tak cukup tanah.. Tudiaaa jer1tt.. lau ltak dlm bju tak tau lah cm ner ti.. “

“ Saya pon mcm tu juge.. Bukan tak0t, tapi gel1.. Hahahah bersungguh junaa larii.. kucing kami slalu wak blk pacat… “

“ Alahaii.. nyaris2 nak melompat tengok ni.. Hahahaha… Aku jumpa smlm depan sejadah solat rakaat pertama..abis solat lari jugak aku.. “

“ Mommy strong besarkan anak anak.. awakkk terjun laju ja… mommy suka noo pekena depa.. Mommy ni nasib tak jat0h arjuna dgn jubah dia…. eeeee berani nooo.. “

“ Kucing kalau bawak balik barang.. tu maknanya dia bawak hadiah kt tuan dia.. sy dulu kucing bawak balik tali kasut.. dari jauh ingatkan anak ulaq.. “

“ Berani rita pegang.. Kalo cheq dah gel1 mcm pegang anak ular.. ni tgk pn dah scroll laju2.. mummy menyak4t nak4l mummy.. “

Alahai Rita, terhibur dan nak4l betul menyakat Arjuna. Pastinya ramai yang akan melakukan tindakan sama apabila menjumpai binatang spesis ul4r itu. Apa-apa pun Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Rita dan anak-anak sentiasa bahagia dan hidup dalam keadaan harmoni sehingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ritrud727

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

tang spesis ular itu. Apa-apa pun Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Rita dan anak-anak sentiasa bahagia dan hidup dalam keadaan harmoni dan happy hingga syurga.