” Kelakar tengok Nubhan meny4kat omak Jenny, hehe.. ” – Netizen

Video Nubhan Ahamad Bersama Ibunya Ketika Memasak Buat Ramai Terhibur. Tak Sangka Ibu Nubhan Pun Kelakar Orangnya, Semp0i Jer Dua Beran4k Ni !!

Nama Nubhan Ahamad memang dikenali ramai menerusi pertandingan nyanyian iaitu Akademi Fantasia Musim Keenam. Kini dia juga merupakan soerang usahawan yang menghasilkan pr0duknya sendiri bersama isterinya, Afifah Hidayah.

Bagi sesiapa yang sering mengikuti akaun Instagram Nubhan pasti akan terhibur melihat aksinya yang begitu mencu1t hati bersama isterinya. Ada sahaja video pasangan ini yang menghiburkan dan telah mendapat perhatian ramai peminat di laman media sosial.

Selain berkongsi video-video menarik di akaun Instagram, Nubhan juga turut mempunyai channel YouTubenya sendiri. Paling menarik, anak kelahiran negeri Sembilan ini sering menggunakan loghat negeri Sembilan ketika bertutur bersama ahli keluarganya.

Meninjau di akaun Instagram Nubhan telah berkongsi satu video yang memaparkan dia bersama ibunya sedang memasak di luar rumah. Gaya Nubhan yang sering menyak4t ibunya buat ramai yang terhibur akan telatah dua beran4k ini dalam video yang dikongsikan itu.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Manakala di ruangan komen, ramai yang terhibur menonton video Nubhan bersama ibunya itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Nubhan buat lg video tent3ng omak .. Buat tentang apa pun tak apa, Janji ada omak.. Suka tengok omak dan anak.. “

” Seronok tngok Nubhan dan omak dia bergurau ank beran4k, bahagia betul masing-masing, mudah terhibur.. “

” Watching u and Jenny made me miss my Uwan even more..  Very Nice I enjoyed ur videos.. “

” Saya follow Nubhan lepas tu video dengan omak Nubhan.. Lama-lama seronok betul dngan video yang yang dikongsikan Nubhan ni.. “

 “Hahahaha,  kelakar tengok Nubhan meny4kat omak Jenny, dengan cakap loghat nogori, sempoi jer dengar.. “

” Best lah tengok omak Jenny, memang kelakar betul, sangka dua beran4k ni memang kelakar orangnya, hahaha.. “

” Sodap ha masak, memang best video Nubhan dengan omak, tak sabar nk tgk next video omak Jenny dan anak.. “

” Senang terhibur negok miss jenny tu.. Terbaik.. Seronok negok Nubhan gurau-gurau gan omak dia.. “

Gaya dua beran4k di dalam video tersebut pasti menghiburkan ramai peminat. Pasti terhibur melihat Nubhan menyak4t ibunya. Apa-apa pun, semoga Nubhan dan keluarga sentiasa bahagia hendaknya dan semoga ibu Nubhan diberikan kesihatan yang baik selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nubhan Ahamad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..