” Ambil nak, setempek kena ayah dengan Ameena.. ” – Netizen

Video Shukri Yahaya Kena ‘Sound’ Dengan Anaknya, Aaira Ameena Ketika Live Dengan Sharnaaz Ahmad Buat Peminat Terhibur. Kata-Kata Ameena Buat Sharnaaz Gelak Terbah4k-Bah4k, Haha !!

Bagi peminat Sharnaaz Ahmad dan Shukri Yahaya, sesi live mereka sememangnya sentiasa dinanti-nantikan. Dua sahabat baik ini ada sahaja topik perbualan mereka dan jenaka spontan mereka mengus1k satu sama lain kerapkali menggeletek hati peminat.

Meninjau akaun Instagram Hot FM, telah dikongsikan sedikit sedutan live antara Shukri dan Sharnaaz beberapa hari lalu. Sedang asyik mereka berbual, tiba-tiba kedengaran suara anak Shukri, Aaira Ameena di belakang.

Menegur ayahnya supaya jangan bising kerana r1sau adiknya, Maleeq akan tersedar daripada tidur. Kata-kata Ameena ini membuatkan Sharnaaz ketawa besar. Tengah live tu boleh pula kena tegur dengan her0in kecil, alahai Shuk.

Shukri turut bdrselor0h mengatakan Ameena mengikut peranga1 isterinya, Tya. Bukan main lagi Shukri kata Ameena ‘cengei’ lagi ye. Tambah Sharnaaz, kalau anaknya Jebat dengar bunyi bising lagi Jebat ikut buat bising.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian video ini setakat ini mendapat banyak tanda suka daripada peminat. Rata-ratanya terhibur melihat telatah Shukri dan Sharnaaz. Antara komen-komen mereka :

” Ayah jangan bising adik bangun haha. Ambik nak setempek kena ayah dengan Ameena. Sopan je Ameena tegur ayah ye haha, baba Jebat yang terbahak.. “

” Ayah duk syok gelak, last anak mar4h haha. Ad0ilah cengei eh Ameena haha, ayah jangan bising. Kita pun tergelak tengok muka Shuk kena tegur haha.. “

” Dia ikut perangai mak dia la haha, lawak la depa 2 ni. Comel je Ameena ayah jangan bising adik bangun hehe. Kakak-kakak sangat Ameena.. “

” Ad0i kelakar la Ameena, perl1 ayah ke tu g0yang terus ayah kena dengan Ameena. Dia 2 orang ni kalau buat live, tak sah kalau tak lawak.. “

” Memang sak1t perut gelak je tengok live diorang ni haha. Tang ni lawak g1la, comel je suara Ameena tegur ayah. Berkedu sekejap ayah eh haha.. “

” Kena kepak balik nuh haha, Sharnaaz pun sakan gelak tengok member kena tegur dengan anak dar4 haha. Cengei pun cengei lah Ameena.. “

” Kan dah kena mar4h dengan Ameena haha, ayah jangan bising. Time ni kita pun tak boleh tahan nak tergelak. Comel je Ameena masuk live ayah eh.. “

Pandai sangat Ameena tegur ayah, itu lah ayahnya riuh betul dengan uncle Sharnaaz. Kalau sudah namanya Shuk dan Sharnaaz, mana pernah live tak kec0h kan. Apa pun, semoga dua sahabat ini berkekalan hubungan baiknya dan gembira selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ho0t FM, IG Sharnaaz Ahmad, IG Shukri Yahaya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..