Connect with us

Artis / Selebriti

” M0ntelnya Som, comel mimik muka dia.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Nad Zainal, Budi Kalsom Baru Terjaga Dari Tidur Buat Ramai Ger4m. Bulat Sungguh Mata Som Dan M0ntel Sangat !!

Budi Kalsom merupakan cahaya mata kedua pelakon Nad Zainal. Sejak mempunyai cahaya mata, Nad gemar berkongsi video dan gambar anak-anaknya itu di media sosial. Antara p0sting yang mencur1 perhatian ialah video terbaru Kalsom ini.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Kalsom di dalam buaian. Menurut Nad, Kalsom baru sahaja terjaga dari tidurnya. Wajah Kalsom dengan matanya yang bulat telah membuatkan ramai berasa ger4m.

Nad berkongsi video tersebut kerana Kalsom terjaga dalam beberapa saat lagi ketika Nad hendak membuat video live. Nampaknya Nad terp4ksa menangguhkan kerjanya kerana Kalsom sudah terjaga.

Biasalah bila sudah mempunyai anak pastinya sukar untuk mencari ruang dan masa yang sesuai untuk melakukan kerja. Tambahan pula apabila anak-anak masih kecil. Apa pun kalau tengok Kalsom yang comel ni memang apa kerja pun boleh tertangguh. Hehe.

Jom tonton video di bawah :

https://www.instagram.com/p/CTmA_LHna2a/

Selain mimik muka Kalsom yang comel, badan Kalsom yang m0ntel juga buat ramai ger4m. Antara komen-komen yanga diberikan oleh netizen ;

” Comeiii mimik muka dia bolattt.. Ger4mmm.. bolat mata som.. apo si kocik tu muko tak0t2 yo tu kak .. Yem copy muka ayahnya.. “

” Ad0ii… hahaha Budi ni.. nak kena bagi ubat tidur ni… Haha. Bulat terus mata dia.. How many months your princess.. “

” 0mg.. seketoi bolat.. Mommy nk buat keja kan. Ane olehhhh.. Comel ye. yem pun hensem boy. happy family.. “

Ger4m betol lah aku dengan gend0t dalam buai tu.. So cutenya.. Som so sopan.. sebab Yem Gugurl.. malu2 la.. “

” Comeynyaaa . t0long gig1tkan untuk kita ger4mmm jee .. baru bangun tuu ,  shedap klau dic1um dipel0K.. “

” Bulat mata, hehe comey nyaa.. Hahahhaaa. Mak2 faham lahhhh ni .. m0ntelnya som oi.. ger4m menengoknya.. nak cub1t.. “

” Comelnya som duk dlm buaian tu.. bulat matanya, jaga dah.. Apa ni som sebuku dlm buai tu. dah macam roti… “

Semakin Kalsom membesar semakin comel melihatnya. Bayi seusia Kalsom sememangnya seronok untuk dilayan. Semoga Budi Kalsom membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah serta berjaya kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nad Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT