” Dari zaman My Heart sampai sekarang tetap cantik, awet muda Acha.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Pelakon Negara Jiran, Acha Septriasa Bersama Puterinya, Bridgia Kalina Kharisma Raih Pujian Peminat. Alahai Tak Berubah Muka Acha, Maintain Cantik Dan Awet Muda. Bridgia Pun Comel Sangat !!

Bagi peminat sinetron negara Indonesia, pastinya mengenali susuk tubuh pelakon wanita bernama Acha Septriasa. Popular di Malaysia dengan filem My Heart, lakonan Acha bersama Irwansyah itu masih lagi diingati oleh peminat.

Acha juga sangat aktif di laman sosial dan perkembangan dirinya serta keluarga kecilnya dapat dilihat di sini. Meninjau akaun Instagram Acha Septriasa, telah dikongsikan beberapa keping gambar Acha bersama anak perempuannya, Bridgia Kalina Kharisma.

Cuma meletakkan emoji berbentuk love berwarna putih, gambar-gambar Acha dan Bridgia menarik perhatian peminat. Sehingga kini, posting ini telahpun mendapat lebih 15 ribu tanda suka daripada peminat di Indonesia mahupun Malaysia.

Bridgia yang kini telahpun berumur 4 tahun juga seorang anak yang pet4h bercakap. Pada perkongsian terdahulu, Acha ada berkongsikan Bridgia memberi pesanan dan ucapan sempena hari kemerdekaan Indonesia.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Tidak banyak berubah wajah Acha walaupun sudah bertahun berlalu. Si kecil Bridgia juga punya senyuman yang manis sama seperti mamanya. Antara komen-komen peminat :

” Dari zaman My Heart sampai sekarang tetap cantik, malah makin cantik Acha sekarang. Awet muda sangat Acha.. “

” Cantik anak sama ibunya ini. Macam kakak dengan adik, dua-dua cantik. Sudah besar Bridgia, makin gemes.. “

” Ntar gede dikit, udah kayak kakak beradik nih. Suka sama acha ni. Kalau lagi foto, jarang pake kamera neko-neko. Natural beauty.. “

” Awet muda banget kak Acha, cantik natural. Aku merasa anakmu mirip sama artis Korea hitz yang baru Kim Seon Ho versi cewe.. “

” Bridgia dan kakaknya, cantik banget dua-duanya. Bridgia bakal jelita seperti mamanya, gemes bangat ini anak.. “

” Beli kaca ke pasir kuali, kak Acha masih cantik sekali. Wajahnya tak berubah dari dulu sampai sudah punya Bridgia.. “

” You guys look so cute together. Cantik bangat kak Acha, hot mama nampak seperti kakak sama adik sahaja sama si comel Bridgia.. “

Pastinya Bridgia bakal secantik mamanya ini apabila dewasa kelak. Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi iye tak. Apa pun, semoga Acha sentiasa gembira bersama keluarga dan terh1ndar daripada sebarang bahay4.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Acha Septriasa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..