” Adoi terseks4 dengar dia mengeja berbel1t lidah haha .. ” – Noor Nabila

Sharnaaz Ahmad Kongsi Video Jebat Jayden Mengeja Yang Mencuit Hati. Amboi Jebat Macam Panjang Sangat Perkataan Tu. Kelakar Lah Jebat !!

Jebat Jayden merupakan anak kepada pasangan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila. Jebat yang sudah berusia 2 tahun ini semakin banyak telatahnya yang menceriakan seluruh keluarga. Bagi Sharnaaz sendiri, Jebat sudah tentu menambahkan lagi keceriaan hidupnya.

Meninjau akaun Instagram Sharnaaz Ahmad, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Jebat sedang mengeja perkataan yang ada pada baju Sharnaaz. Melihat akan gaya Jebat yang bersungguh-sungguh menyebut huruf itu mencuit hati ramai peminat.

Jebat yang selalu bercakap dalam bahasanya sendiri agak sukar untuk difahami namun celotehnya menghiburkan. Ada kalanya terdengar seperti bahasa as1ng dan ada juga loghat Kelantan yang keluar dari mulut si kecil ini. Jebat yang mewarisi wajah cantik Nabila dan tampan Sharnaaz ini sememangnya penghibur seisi keluarga.

Sharnaaz yang turut menulis di kapsyennya mengenai gaya Jebat mengeja ini mengatakan sekiranya Jebat memasuki pertandingan mengeja tentunya sehari semalaman baru selesai juri mendengar ejaan Jebat. Ad0hai Jebat, mim1k muka dengan jari menunjuk-nunjuk ke arah baju Sharnaaz tu comel je tengok.

Jom tonton video di bawah :

Memang cute melihat gaya Jebat ini. Bunyi seperti panjang Jebat mengeja namun apabila Sharnaaz menunjukkan perkataan yang dieja Jebat itu, alahai pendek je sebenarnya. Pandai berlakonlah Jebat dan antara komen-komen peminat :

” Ad0i terseks4 dengar dia mengeja berbel1t lidah hahaha.. ” – Noor Nabila

” Hahahahah . Champion bro . Anak hang tu terbaik bro . I m1ss him.. ” – Hans Isaac

” Eja sampai let1h… hahaha so cuteee lahhhhhhh jebattt oii. Tengah2 mengeja ada huruf ‘hello’ pulak.. “

” Pnjg sngt smpai mengeluh haiih pen4t ke jebat oii mngeja dkt bju baba tu. Pandai… Hahah pastu mengah mengeja.. “

” Omgggggg cutieeeeee boiiii jebat jayden last skali mengel0hhhhh tak cukup napassss hahaha.. “

” Semp0t aihhhh, lawak sungguh la Jebat ni. Ger4m wehhh sampai pen4t hahahah. Hat last mengel0h pen4t tu tak tahan.. “

” Comel betol Bab pen4t tu. pen4t lah mengeja.. ad0i jebat, Hahahaahaaa berkali2 ulang tgk.. last mengeluh pen4t.. “

” Dia punya tep0k pastu mengel0h pen4t ‘haih’ tu win. mengeluh bukan main lagi. Dia punya haihh kt blakang tu win.. Haha… siap mengel0h last tu.. pnjg sgt eja. Cutenya Jebat.. “

” Hahahaha.. siap bunyi haihh pastu jalan perut pergi dulu.. hahahah jebat weiii awat hang lucu nawww.. “

Alahai Jebat, sampai Baba pun berker0t dahi tunggu Jebat habis mengeja. Panjang sungguh berjela-jela huruf Jebat mengejanya. Apa pun, semoga Jebat membesar dengan sihat selalu, menjadi penghibur hati Baba dan sentiasa menjadi anak yang selalu menceriakan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..