” Sorry bro aku terp4ksa berlakon dengan kau, buat kau c0nfused.. ” – Adlin Aman Ramlie

Disangka Sebagai Orang Utan Dalam The Masked Singer Malaysia, Adlin Aman Ramli Ded4h Terp4ksa ‘Cover Line’ Dengan Dato’ AC Mizal. Alahai Siap Kena Soal Dengan P0lis RoadBl0ck PKP Lagi !!Β 

Siapa yang tidak mengenali Adlin Aman Ramlie, anak kepada seniman Allahy4rham AR Tompel dan Seniwati Ruminah Sidek yang merupakan seorang pelakon, pengarah, pengacara, penulis skrip dan pelawak di Malaysia. Adlin terkenal dengan bakatnya sebagai pelakon dan bergiat aktif dalam bidang seni teater serta lakonannya sentiasa memberi kesan di hati penonton.

Baru baru ini, program rancangan realiti TV popular, The Masked Singer Malaysia sudahpun melabuhkan tirainya apabila Aina Abdul diumumkan sebagai juara pada musim pertama. Rancangan hiburan ini diminati ramai sehingga mempunyai ramai penonton setia setiap kali ianya berlangsung.

Bertambah menarik apabila rata-rata peminat menyangka bahawa Adlin adalah penyanyi mister1 di sebalik kostum Orang Utan. Namun, Tuju K-Clique diumumkan di sebalik kostum tersebut ketika malam final membuatkan ramai yang terkej0t dan tekaan mereka selama ini rupanya salah.

Meninjau ke akaun Instagram Adlin, posting terbarunya setelah berakhirnya program hiburan itu telah mencur1 perhatian ramai. Adlin juga turut berkongsikan cerita terp4ksa ‘c0ver line‘ dengan pengacara program tersebut yang juga merupakan birasnya.

Jom kita tonton dan ikuti perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Sorry bro aku terpaksa berlakon dgn kau buat kau confused. Berminggu minggu pulak tu, sampai kau suruh Emy check kat Mel aku kat mana 🀣🀣🀣. β€’ Terima kasih jugak utk semua yg guess, agak pening jugak la nak jawab. Sampai polis roadblock PKP pun soal aku. Terima kasih sekali lagi, sbb korang semua ingat suara aku macam tuju. sebenarnya suara aku lagi powerπŸ˜‚ β€’ Btw congrats to all participants. I really enjoyed the show. Tahniah @dacdatoac tak pernah tak power.πŸ‘πŸ» β€’ Akhir kata, Abg bukan orang utan dikπŸ˜„ #Repost @dacdatoac with @make_repost ・・・ Dah terjawab smua bukan @adlinamanramlie mati2 aku ingat kau bro , karakter sama mcm lu bro … hahaha #repost @astrogempak ・・・ #GempakLive: Mana peminat @azreewhuut ?! Betul, memang Tuju disebalik Orang Utan! Tahniah Orang Utan mendapat tempat ke-3 Musim Pertama The Masked Singer Malaysia! Saksikan Persembahan Penuh mereka di gempak.com/maskedsinger #TheMaskedSingerMalaysia #SiapaDiSebalikTopeng #AstroWarna #AstroGO #gempak #astrogempak

A post shared by Adlin Aman Ramlie (@adlinamanramlie) on

Ramai yang memberikan feedback apabila mengetahui Adlin bukanlah penyanyi di sebalik kostum Orang Utan itu. Malah, ada juga peminat yang terhibur dengan kisah yang dikongsi oleh Adlin. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

Β β€œ Kitorang satu family frust sbb bukan adlinamanramlie hahahha.. hahahaha mmg i igt u lah adlinΒ h4mpa juga masa buka tu bukan.. ”

β€œ Hahahaha sampai polis roadbl0ck pun ayooooo.. I was hoping its you actually.. Tekaan saya pun trslh.. ingt adlin tgok gaya suara mcm adlin.. rupanya tuju huhu..Β  ”

β€œ Yer.. salah org.. tp style sebijik mcm you.. apa pun tahniah tuju.. bila dia nyanyi hari ni baru rasa suara dia lain.. sebelum2 ni sebiji mcm adlin.. ”

β€œ Sed1h I bila Orang Utan bukan u.. Gaya mmg sama.. sama la.. saya pun ingat adlin.. Yg penting abg masih berb1sa lakonan.. polis roadbl0ck pun tanya.. ”

β€œ Cara jln.. Cara letak tgn kt perut.. Cara ka1t tgn ke depan n lebih menarik bila kac4u ac atas pentas.. Tu yg ingt adlin tuuuuu.. Β i was hoping it’s youuu.. ”

β€œ Saya pun macam expect tu abg adlin.. Ad0iii.. tekaanku trsal4h kali ini.. Lepas ni bole tido lena dah.. Memang unexpected langsung pandai betul menyamar di sebalik mask.. ”

β€œ Paling men1pu sekali masa komen dekat ig nabila huda.. Sampai stalk igΒ  nak cari kot2 ada klu yang mengena.. Ad0hai m4t12 igt abang adlin.. Tgk gaya dgn suara berckp mcm sama la.. ”

Alahai, pandai betul Adlin berlakon mengaburi mata Dato’ AC seakan dia adalah Orang Utan sepanjang rancangan ini berlangsung. Apa-apa pun, kami Berita Kopak mendoakan semoga Adlin dan keluarga sihat sentiasa dan terus berkarya menghiburkan kami semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG adlinamanramlie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..