” Amboi gelak sampai camtu sekali. Kecik-kecik dah cantik macam photostat Wawa.. ” – Netizen

Video Anak Wawa Zainal, Ayya Soffya Yang Ketawa Sak4n Ketika Menonton Televisyen. Amboi Suara Soffya Dengar Macam Ringtone. Comel Sangat !!

Sebut sahaja nama Ayya Soffya, tentunya peminat sudah dapat membayangkan wajah anak ketiga pasangan Wawa Zainal dan Aeril Zafrel. Ayya yang lahir pada 1 Disember 2019 yang lalu kini sudahpun 11 bulan usianya dan membesar dengan sihat.

Banyak perkongsian mengenai Soffya dikongsikan Aeril dan Wawa, dan hampir semuanya pasti mendapat jumlah likes yang banyak daripada peminat. Melihat wajah Soffya yang banyak mirip dengan wajah Wawa ini, mata Soffya yang bulat paling menjadi tarikan.

Meninjau akaun Instagram Ayya Soffya, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Soffya yang sedang menonton televisyen. Seperti memahami apa yang ditontonnya, Soffya terlihat ketawa sak4n. Alahai muka comel, suara ketawa pun cute Soffya ni.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

happy baby😅 #11monthsold #justbaby

A post shared by Aya Soffya (@ayyasoffya) on

Gelagat Soffya yang seronok ketawa ini menarik perhatian peminat. Melihat komen-komen mereka ramai sungguh yang ger4m dengan telatah Soffya ini dan antara komen-komen :

” Cantik betul la copiaaaa ni… Ya Allah.. Alahai sukanya bila tengok dia gelakk, ee ger4mnya.. Wawa junior, comelnye Soffya ketawa. Kita dengar pun rasa gel1 hati sama.. “

” Tengok apa tuuu copiaa, comell betul ketawa tu. Macam faham je apa yang awak tengok tu…Berdek4h gelaknya.. comel la bud4k kecik ni. Lawa sangat copia ni.. mirip Wawa sangat.. “

” Cute nya baby ni, living doll la Soffya. Part gelak tuuu alahai , ger4m tengok copia gelak. Ee comelnya copia gelak. cutenye dia.. tgok ape tu mcm paham eh.. ketawa geli2nya hati.. “

” Cairnya tengok dia gelak. Cantik sungguh Soffya ni, tengok apalah yang buat dia gelak macam tu. Kiut sungguh.. “

” Alahai sukanya, tengok apa la tu syok sangat Soffya. Muka Wawa sangat Soffya ni.. Nak kene kuny4h ke pipi tu copiaaaaa. Eeeee ger4mnyaa kakak dkt awakkk.. “

” Sedapnya dengar dia gelak macam tu. MasyaAllah cantik dan lucunya ayya. Dengan kita jadi ikut ketawa juga tengok dia gelak.. “

” Amb0i gelak sampai camtu sekali. kecik-kecik dah cantik macam photostat Wawa. Kiut sangat Soffya gelak.. “

Memang nampak menyeronokkan gaya Soffya ketawa itu. Sudah pandai menonton cerita macam bud4k besar sahaja Soffya ini. Semoga Soffya membesar dengan sihat selalu, menjadi penghibur hati semua dan menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapa dewasa kelak. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayya Soffya, IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..