” Woww nenek Deydey cantik lah, tak makan usia muka tu.. ” – Netizen

Sharifah Shahirah Kongsi Gambar Sempena Hari Lahir Anak Bongsunya, Deydey, Namun Wajah Terkini Ibu Mertuanya, Datin Maria Arshad Cur1 Tumpuan Ramai. 

Menerusi perkongsian di akaun Instagram pelakon, pengacara dan penyampai radio, iaitu Sharifah Shahirah telah berkongsi gambar sekitar sambutan hari lahir anak bongsunya,  Adeena atau lebih dikenali dengan panggilan manjanya, Deydey.

Deydey yang telah menyambut hari ulang tahun yang ke-empat begitu kelihatan gembira walaupun sambutan yang diadakan hanya di rumah memandangkan kini sedang dalam tempoh PKPB. Majlis yang serba sederhana itu juga turut meriah disambut bersama ahli keluarga yang lain.

Anak bongsu Sharifah Shahirah ini turut mempunyai peminat-peminatnya yang tersendiri yang sering mengikuti perkembangannya di laman media sosial. Deydey juga turut mempunyai akaun Instagramnya sendiri yang kini sudah mempunyai dua ribu lebih follower.

Ada satu gambar yang telah dikongsikan Sharifah Shahirah iaitu gambar Deydey bersama neneknya, iaitu ibu mertua kepada Sharifah Shahirah, Datin Maria Arshad. Gambar tersebut turut memaparkan hadiah yang diterima oleh Deydey sempena hari lahirnya iaitu set anak patung Repuzel.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai para netizen memuji akan wajah ibu mertua Sharifah Shahirah itu yang masih nampak cantik dan ada juga yang mengatakan wajah Deydey mirip seperti neneknya. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Cantik mcm nenek nya juga Deydey, nenek nya m0del iklan, masih nampak muda dan cantik ya Datin Maria.. ” 

” Deydey muka macam nenek Maria lah bila bergambar bersama, nanti dah besar mesti cantik macam nenek.. “

 ” Woww nenek Deydey cantik lah, masih nampak muda, malah mereka berdua memang muka seakan sama.. “

” Ehh nenek ke ni… Masih cantik yer Maria Arshad ni, dari dulu hingga sekarang cantik dan tak berubah wajah.. “

” Datin Maria ni memang muka tak makan tua kan, cantik lagi wajah sekarang, manis dah bertudung.. “

” Happy Birthday Deydey, dah besar dah, membesar dengan baik ya, cantik Deydey dengan nenek, dua-dua let0pss.. “

” Ad0h4i untung kau Deydey, dapat nenek cantik sangt, muka Deydey pun dah macam Datin Maria lah.. “

Memang masih cantik nenek Deydey ni. Kelihatan muka Datin Maria ni dari dulu lagi masih lagi cantik bak kata orang, tak makan dek usia wajah tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat Deydey, semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak kebanggaan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shiera Ijoy, Deydey, Maria Arshad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..