” She is so adorable, lagi-lagi bila dia buat tangan macam tu.. – Netizen

Che Puan Sarimah Kongsi Video Anaknya Tunku Sofia Najihah Bersama Papanya Sedang Menonton Televisyen Dan Reaksi Sp0ntan Tunku Sofia Di Akhir Video Itu Tarik Perhatian Ramai. Alahai Bijak Dan Manja Betul !!

Kehadiran si kecil ini, Tunku Sofia Najihah semestinya menambahkan lagi kebahagian buat kedua ibu bapanya, iaitu Che Puan Sarimah serta suaminya, Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffar. Ada sahaja perkongsian mengenai si kecil ini di laman media sosial buat ramai tersenyum.

Umum turut mengetahui bahawa, Che Puan Sarimah yang juga selebriti terkenal tanah air telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2015. Siapa sangka, rezeki dari Allah yang tidak diduga, Che Puan Sarimah telah hamil pada hujung tahun 2018 dan selamat melahirkan puteri sulungnya pada bulan Julai tahun lalu pada usianya 41 tahun.

Kini usia si kecil ini telah pun satu tahun lebih dan wajahnya juga begitu comel dan mirip seperti wajah bapanya. Melihat perkongsian oleh Che Puan Sarimah di Instagram, Tunku Sofia juga turut mempunyai peminat-peminatnya yang tersendiri yang sering merngikuti perkembangan dari masa ke semasa.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Che Puan Sarimah ada berkongsi satu video yang memaparkan gelagat anak kecilnya itu bersama bapanya yang sedang menonton televisyen. Malah kelihatan Tunku Sofia yang berada di atas riba papanya itu begitu manja.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Reaksi spontan Tunku Sofia diakhir video itu turut menarik perhatian ramai, dengan membuat isyarat tangannya iaitu ‘ no,no,no’  berulang kali. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Comelnya ya rabb… Allahuu… Love.. Love sgt tau tengok Tunku Sofia ni, semoga sentiasa sihat selalu.. “

” Alahai bijaknya dia, comel dan manja betul yer si anak ni dengan papa dia, harap-harap mummy dia tak cemburv lah, hehehe.. “

” Anak perempuan memang rapat dengan ayah kan, manja… Bijak betul reaksi dia bila dengar kt tv tu, heheh comel.. “

” Ger4m la tengok tangan si kecik ni, alahai apa yang no,no,no tu sayang.. hehe manja dan comel lah Tunku Sofia ni.. “

” So beautiful moment lah tengok video ni, akan merindui saat ini nanti Sarimah, melihat anak dengan si ayah .. “

” Amboi pndai nya dia.. No.. No. Cute lah, besar nanti lagi terhibur tengok gelagat anak-anak ni, tak percayalh tunggu lah.. “

” She is so ad0rable, lagi-lagi bila dia buat tangan macam tu, hehehe manja papa yer  Tunku Sofia ni.. “

Alahai comel betul puteri sulung Che Puan Sarimah ni, patut lah ramai yang puji, malah si kecil ini juga kelihatan begitu bijak. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Tunku Sofia membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang solehah buat kedua ibu bapanya, Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG CP Sarimah Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..