” Daripada senyuman sudah tahu yang mana satu. Cantik dan cun sangat sis Maria ni.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Thr0wback Ketika Bergelar Pramugari, Wajah Maria Tunku Sabri Raih Perhatian Peminat. Wah Make up Pun Dah G0rgeous Masa Ni. Dulu Dan Kini Mantain Cantik !!

Nama pengacara TV3, Maria Tunku Sabri sangat sinonim dengan rancangan Jalan-Jalan Cari Makan. Kepetahannya bercakap dan gaya Maria mempr0mosikan makanan dalam setiap rancangan ini membuatkan namanya melekat dengan gelaran Maria JJCM.

Meninjau akaun Instagram Maria, telah dikongsikan beberapa keping gambar thr0wback ketika Maria belum bergelar selebriti. Mungkin ramai yang tidak tahu, Maria dahulunya merupakan salah seorang pramugari di Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS).

Tidak hanya Maria, malahan ramai di kalangan artis dan selebriti lain adalah bekas pramugari antaranya Ziana Zain dan Nazim Othman dan mereka adalah junior kepada Maria pada waktu itu. Kelihatan dalam gambar ini Maria dalam pakaian seragam Malaysia Airline.

Maria yang turut menceritakan perihal gaya bersoleknya ketika itu yang dipelajari daripada Lancome. Ianya antara solekan paling menawan sehinggakan Maria merasa gah dengan gayanya itu. Wajah Maria nampak tidak banyak berubah dan cantiknya tetap sama dengan sekarang.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Maria ini mendapat perhatian peminat dan ramai yang memuji wajah serta senyumannya itu. Antara komen-komen mereka :

” Fuyooo Vazz kakak, cantik sedia. Eloknya dari dulu hingga kini. Sama aja sis muka, masih cun.. “

” Zaman akak jadi pramugari mmg akak sama ke macam akak sekarang… Sentiasa happy go lucky, suka bersemb4ng.. Ke masa tu akak gar4ng? Hahaha… Burung mengepakkan…. Hebat.. “

” Mana lagi…. yang senyum nampak gigi tu leeerrr Mari Tunku Sabri…. Keceriaan hingga kini.. senyuman manis yang sama sampai sekarang, tak berubah.. “

” So sweets kan zaman tu….. glam0ur…. tp kini glam0ur juga….. Happy di samping family dan peminat2 MTS sbg pemudahcara dlm memasak…. Alhamdullillah… I am so happy for you.. “

” Wahh cantiknyaa, suka tengok sis senyum… betul-betul senyum, macam puas hati dapat senyum… ikhlas gitu.. “

” Comel as always even without makeup Lancome. Dasat tu sampai mengepak macam burung kasawari hehehehe.. “

” Ayat mengepak tu amboiiii. Divaaaaaaaa. Sesuai sgt dgn hashtag . Masa ni segak sgt dah, nampak sweet sangat.. “

” Daripada senyuman sudah tahu yang mana satu , wahhhhh sama je. Cantik dan cun sangat sis Maria ni.. “

Sejak muda lagi sudah sedia cantik Maria dan sampai sekarang juga tidak berubah senyuman manisnya itu. Pastinya antara pramugari yang ceria dan mesra dengan penumpang pesawat dulu. Apa pun, semoga Maria sentiasa gembira dan bahagia di samping keluarga tersayang serta success selalu dalam kerjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maria Tunku Sabri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..