” Sweetnya Emma punye surpr1se, priceless sangat reaction Shazli.. ” – Netizen

Video Thr0wback Emma Maembong Beri Kej0tan Berita Kehamilannya Kepada Suami, Muhammad Shazli Tarik Perhatian Peminat. Reaksi Suami Emma Tu Memang Priceless !!

Emma Maembong kini sedang sar4t hamil cahayamata pertamanya yang dijangkakan bersalin pada bila-bila masa sahaja dari sekarang. Emma yang mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan hatinya, Muhammad Shazli Azhar pada 20 Februari yang 2020 yang lalu.

Meninjau akaun Instagram Emma Maembong, telah dikongsikan satu video yang memaparkan reaksi suaminya Shazli ketika Emma memberitahu dirinya hamil. Emma yang membuat kej0tan dengan menunjukkan alat ujian kehamilan membuatkan reaksi Shazli yang begitu teruja dan sangat gembira.

Video ini yang turut mempunyai versi panjangnya ada dikongsikan di saluran youtube milik Emma dan mempamerkan reaksi seluruh ahli keluarga Emma dan Shazli setelah diberitahu mengenai berita gembira ini. Antara mereka ada yang menjer1t kerana exc1ted dan ada juga yang menang1s kegembiraan.

Turut dinyatakan Emma di dalam video ini tarikh pemer1ksaan dibuat iaitu pada 17 Mac 2020. Rezeki untuk pasangan ini kerana Emma bunt1ng pelamin. Semuanya seronok kerana ahli keluarga bakal bertambah dan paling gembira tentulah Shazli.

Jom tonton video di bawah :

Kej0tan Emma untuk Shazli ini menjadi dan reaksi Shazli yang gembira itu menarik perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Sweet la korang, i senyum-senyum tengok video ni. i doakan semoga korang bahagia sampai bila-bila. Tak sabar nak tengok baby Emma dan Shazli.. “

” Happynya tengok respon ur husband. Cute betul reaction tu. Kalau luar kereta confirm dah mel0mpat Shazli agaknya hehe.. “

” Wahhh .. so sweet. He’s so excited. Happy gil4 tgk muka shazli. Bestnya moment macam tu. Family member pun semua happy dengan news Emma.. “

” Comel gler husband dia mmg nmpk la exc1ted nk baby.. Smoga kekal hingga ke Jannah Emma shazli Km minat anda.. “

” Renungan suami Emma nampak sangat sayang betul dengan Emma, ikhlas sangat. Sy pulak yang mahu kelu4r air mata… “

” Sweetnya emma punye surpr1se, tumpang happy.. reaction suami bersyukur sangat pada Allah. Tak henti ucap AllahuAkbar.

” Alhamdulillah… dpt bygkn mcm mana prasaan time nie kn. The best husband re4ction, priceless sangat reaction Shazli.. “

” Sweetnya reaction Shazli, macam jujur happy sangat dia. Super t0uching dengan i sekali nang1s. Semoga segalanya dipermudahkan Emma.. “

” Dia punya exc1ted tu sampai ke mana-mana dia bawak pregn4ncy test haha. Comel lah Emma ni. saya nang1s part emma dengan adik lelaki tu.. “

Perasaan gembira yang tidak dapat digambarkan apabila melihat wajah teruja Shazli itu. Pastinya tidak hanya Emma sekeluarga malahan peminat juga tidak sabar menanti kelahiran Emma junior ini. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Emma dipermudahkan untuk melahirkan nanti. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong, Youtube Channel Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..