“ Ingat c0nfess betul-betul. Kalau dengan Iman setuju je.. “ – Netizen

Alif Farhan Kongsi Video Iman Alyssa Pr4nk Naim Daniel Buat Peminat Terhibur. Bersungguh Betul Yer Naim Luah Perasaan Dekat Iman. Alahai, Manis Betul !!

Muncul dengan single sulung berjudul ‘Teman’ ciptaan dan tulisan lirik oleh Ezra Kong, Iman Alyssa Sahabudin atau nama pentasnya Iman Troye semakin dikenali ramai.  Tidak dinafikan Iman memang mempunyai bakat nyanyian. Buktinya, video muzik (MV) Iman telah mencecah 1.5 juta tontonan di akaun Youtube.

Bermula dengan model Muslimah pakaian tempatan jenama Leeyanarahman telah membuka satu peluang untuk Iman untuk memasuki dunia selebriti. Kini, Iman semakin terkenal dan telah menjadi idola ramai remaja. Dapat dilihat akaun Instagram Iman telah mencapai satu juta pengikut setanding dengan artis-artis lama.

Melalui perkongsian terbaru Alif Farhan di akaun Instagramnya telah dipaparkan cubaan Iman yang ingin mengenakan rakan artis Naim Daniel. Iman pur4-pur4 bersed1h dan kon0nnya mahu meng4du mengenai dug4an yang dihadapi setelah memasuki industri hiburan Malaysia.

Air muka yang matang, Iman dilihat sangat berseri dan cantik walaupun baru bersusia 18 tahun. Melalui perkongsian tersebut, Naim juga telah menasihati Iman berkenaan masalah yang diadukannya. Nampak matang dan penyayang gaya Naim menasihati. Namun tidak disangka Naim juga sudah mula mengh1du permainan Iman yang mahu mengenakannya.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Kenak4lan Iman yang berusaha cuba mengenakan Naim telah membuatkan ramai netizen terhibur. Ada di antara mereka juga turut berasa kes1an terhadap Iman kerana tidak berjaya mengenakan Naim. Antara komen-komen netizen :

Hahahahaha… Naim dh biasa la dgn pr4nk mcm tu.. HAHA tak baik lah.. Hahahahahahaa.. Number c0ntact s1p ade love ek.. “

“ Aaaa comel jaaa.. Part last tu paling my fav.. HAHAHA ADAN UKEEE.. Haha tork0no g4ng.. “

“ Hahaha.. kant0ii.. mntau betul jodoh.. tahniah anda sudah kena pr4nk.. d4mn sebaik tengok smpai hbs.. bikin pan4s.. “

“ Mcm mne si iman ni boleh naim eh.. manager iman,. adib tu dulu ex manager asistant naim dengan mael dkt world peace entertainment.. betul ke tidak manager ke producer kurang cmtulah haha tpi dyrg rapat sbb tulah.. “

“ ehek.. Kesi4n kak iman.. Salam, oki tak oki.. kalo ngn iman aq setuju je.. It’s cute.. cian iman.. jap skrang ni siapa yg prank siapa ni Ahahahaha.. “

“ m4lu.. wei comelnyaaaaa.. Hahaha kant0i diri sendiri nak lu4hkan kan pun.. diam² sudah… kang dah kant0i.. “

“ Ingt c0nfess betul betul.. CANT WAIT.. Ok ni best hahahaha.. Tukaq nama jd iman t0yaaa ja la hahhahaha.. “

Iman yang berusaha mengenakan Naim tetapi akhirnya dia yang terkena. Comel betul melihat kaletah dan gelagat Iman yang cuba mengenakan Naim. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Iman sentiasa dipermudahkan urusan dan terus maju jaya dalam karier yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG aliffarhan_jr, imantroye

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..