“ Comelnya tunggu daddy dia angkat call.. “ – Netizen

Video Alisa Aisyah Tunggu Daddy Jawab Facetime Buat Peminat Ger4m. Part Tenung Screen Tu Dah Macam Tunggu Boyfriend. Alahai, Comelnya Alisa !!

Alisa Aisyah Hairul Azreen merupakan seorang puteri kepada pasangan selebriti yang sangat di kenali di Malaysia iaitu Hairul Azreen dan Hanis Zalikha. Telatah beliau sering menjadi perhatian netizen melalui setiap aksi dan keletah yang menghiburkan pengikutnya.

Jika dilihat Alisa merupakan seorang anak yang manja dengan daddynya. Malah, Hairul juga sangat rajin melayan karen4h Alisa. Meninjau di ruangan akaun Instagram Alisa, satu perkongsian video telah memaparkan gelagatnya sedang melakukan facetime untuk berhubung bersama daddy tercinta.

Dengan kapsyen ‘ku menunggu’ Alisa dengan penuh excited sambil senyuman manis terukir di bibir bersedia untuk video call bersama Hairul.  Namun facetime tersebut tidak dapat dijawab oleh Hairul kerana sedang sibuk menjalankan urusan kerja.

Bukan itu sahaja, gaya Alisa yang merenung screen telefon terlihat seperti orang dewasa yang menunggu boyfriend menjawab panggilan video. Sambil berjoget menggoyang-goyangkan badannya ketika menunggu panggilan facetime dijawab membuatkan sesiapa sahaja ger4m melihat wajahnya yang comel.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Ramai yang teruja melihat gaya sp0ntan Alisa yang comel itu. Video pendek yang berdurasi beberapa saat ini telah meraih perhatian peminat dan pelbagai komen dit1nggalkan daripada mereka. Antara komen-komen yang netizen :

“ Eii mcm tunggu boyfriend.. alaaa daddy tak angkat. sian alias.. Bila dah excited call someone then dia tak pickup be like.. So cute alias.. “

“ Comelnya. Tunggu boyfriend pick up be like.. Sian dia.. tinggu daddy tak angkat.. “

“ Mar4hnya hahaha so cute.. eeee macam tunggu bf call ea.. Alaa siannyaa alisaaaaa.. “

“ Eiii comeyyy tu simpan sikitttt.. Ahhahaha ya Allah cutee.. Comeynye tunggu camtu. Mcm budak besar.. “

“ Ala Knp Dady tk angkt.. Cuteeee betholl.. Big girlll sgtttt.. Alooo comel sangat alisa sayangg.. “

“ Comelll jeee sia tunggu daddy dia angkat call.. Eh eh ehhhhh berjoget pulak dia.. Ahahah so cute.. “

“ Alaaa daddy tak angkat call laa.. Alaaa sayanggg ni geyamm je alisaaa.. Eeeee comelnya sayangggggggg.. Baby pun str3ss tak jawab call, apalagi kita.. “

Alahai, kesi4n Alisa kerana kali ini panggilannya tidak dapat dijawab oleh daddy atas urusan kerja. Nampak begitu bersungguh mahu facetime dengan daddy. Semoga Alisa membesar dengan sihat dan menjadi insan yang sentiasa membanggakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG thealisaaisyah, haniszalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..