“ Parent yang terbaik walaupun telah berpis4h. Happy birthday Jemaima.. “ – Netizen

Fasha Sandha Kongsi Gambar Sambutan Birthday Puteri Kesayangan, Putri Raysha Jemaima Raih Perhatian Peminat. Wah, Dah Besar Jemaima, Comel Sangat !!

Siapa yang tidak mengenali Nur Fasha Sandha atau lebih mesra dengan panggilan Fasha. Bukan sahaja seorang pelakon yang berbakat tetapi Fasha juga merupakan seorang ibu yang tabah, penyayang dan sangat mengutamakan keluarga terutama hal-hal yang melib4tkan anak-anak kesayangan.

Umum mengetahui sebelum ini Fasha pernah mendirikan rumah tangga bersama Toh Muda Rizal Ashram atau Jejai dan dikurniakan dua orang cahaya mata. Baru-baru ini mereka terlihat bersama-sama meraikan ulang tahun kelahiran Jemaima yang sudah berumur enam tahun.

Melalui perkongsian Fasha, selain Jejai, kelib4t Rayfal turut dilihat bersama-sama menyambut ulang tahun kelahiran adiknya. Dihiasi dengan tiga biji kek yang sangat cantik dalam suasana yang sangat bersederhana turut memeriahkan lagi sambutan birthday Jemaima.

Satu selitan potret gambar telah dikongsikan Fasha untuk tatapan peminat memaparkan Jemaima yang sedang duduk bergambar bersama daddy kesayangan di atas sebuah sofa. Wajah Jemaima saling tidak tump4h seperti wajah daddynya. Lihat sahaja bahagian mata, hidung dan senyuman seiras seperti Jejai.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

Walaupun telah berp1sah ianya bukan satu penghal4ng kepada mereka untuk menyambut ulang tahun kelahiran anak bersama. Gambar tersebut telah meraih perhatian dan pujian netizen. Bukan itu sahaja, ramai yang memberikan ucapan selamat hari lahir kepada Jemaima serta titipan doa yang baik-baik. Antara komen-komen netizen :

“ Happy birthday Princess.. Good family contoh ni.. Walau berpisah tapi relation yg baik. Moga Allah Berkat kalian semua.. “

“ Happynya tengok Fasha n family.. Muka aisya sebiji aidil.. Happy birthday to you jemyma.. Hari ni pun birthday aunty jugak.. “

“ Happy birthday… contoh parents yg terbaik.. Happy birthday baby jemyma semoga membesar jd anak solehah utk ibu ayah.. auntie fieza miss you baby.. “

“ MasyaAllah 3 of you are great parent.. contoh yg sgt baik.. Suka tngok jejai selalu celebrate brsama2.. Alhamdulillah Ayah yg perihatin dan penyayang.. “

“ Happy birthday princess Jemyma.. semoga sentiasa jd penyejuk hati ibu dan ayah k.. dan sentiasa dilindungi Allah.. “

“ Suke tgk pic aisha dgn nenek.. Alhamdulillah, Happy birthday syg.. Happy birthday jemy.. Semoga sentiasa dalam lindungan Allah.. “

“ Hpy bday jemyma. Cantik kek dia.. Comel nye bby aisha.. Cantiknya miss fasha.. Happy birthday Jemyma.. smoga sentiasa sihat, gembira & sentiasa dilindungi Allah SWT.. “

Meriahdan penuh ceria sambutan sekitar majlis hari lahir Jemaima. Pastinya peminat sangat gembira melihat kebahagiaan dan keharmonian yang dikongsikan oleh mereka. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Jemaima membesar dengan baik dan sentiasa menjadi penyejuk hati daddy, ibu dan ayah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG fashasandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..