” Dia punya bebel tu serupa bebel kat anak, ad0i ker4s perut aku gelak.. ” – Netizen

Chef Wan Kongsi Video Sedang Berleter Dengan Kucing Peliharaannya, Jade Yang Lari Naik Ke Atas Kabinet Dapur Buat Ramai Terhibur. Dah Macam Berleter Dengan Anak, Kelakar Chef Wan !!

Chef Wan sememangnya seorang yang sangat penyayang. Ini dapat diihat apabila perhatian dan sikap mengambil berat tentang hal ibunya iaitu Cik Ani yang dikongsikan oleh Chef Wan sendiri menerusi laman media sosial sentiasa mendapat pujian ramai.

Malah perkongsian video oleh Chef Wan sering kali mencur1 perhatian ramai dan pasti akan terhibur dengan aksinya bersama ibu tersayang. Kasih sayang yang dicurahkan oleh Chef Wan dan juga layanannya adakala membuatkan ramai yang terharu dan tersentuh.

Meninjau di akaun Instagram Chef Wan, telah dikongsikan satu video terbaru yang memaparkan gelag4t kucing peliharaannya yang dikenali sebagai Jade. Jade merupakan kucing bet1na yang yang dijaga oleh Chef Wan itu telah memanjat naik ke atas kabinet atas dapur Chef Wan.

Tulis Chef Wan, kucing kesayangan itu tahu memanjat naik ke tempat tinggi, tetapi tidak tahu untuk turun sendiri. Kongsi Chef Wan lagi, hari ini Jade perlu hadir ke temujanji di klinik haiwan. Paling kelakar mendengar suara Chef Wan yang membebel seolah seperti membebel dengan anaknya sendiri.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur mendengar bebelan Chef Wan terhadap kucing kesayangannya itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Umur-umur camni memang nak4l n suka explore sume benda2 sekeliling. Nasib baik Jade dpt tuan yg syg kan dia.. “

” M sure jade kalau boleh ckp dia akan response.. Duduk atas cabinet ni view lagi luas nampak satu rumah.. Hehehe.. “

” Chef, kenapa chef ni kelakar sangat ? Anak dar4 mengenyam ni. Tak boleh duduk diam. Saya ketawa terbah4k bah4k ni. Apatah lagi dengar celoteh chef yang penuh keriangan.. “

” I love the way you talk to her, you’re like a very concern gramps making sure the little one is safe from harm, so hilarious.. “

” Alahaii Jade, penghibur hati DCW.. Sy dengar kucing baka bengal pun suka memanjat sana sini… Kalau xde jade, sunyi pula.. “

” No worries chef, Jade lawat dan jaga kawasan, selalu2 la ckp kt Jade, papa sayang Jade, papa tau Jade pun sayang papa, selalu la ckp Jade kena dgr ckp papa.. “

” Hadoiiiii lahai budak bertuah… Nak kurung tak sampai ati kan, haha, tapi kelakar lah dengar Chef punya leteran tu.. “

Haha kelakar betul lah Chef Wan punya last kapsyen tu, ad0hai terhibur sangat. Nasib Jade dapat tuan baik hati. Kalau tengok perkongsian sebelum ni, Jade ni memang manja betul dengan Chef Wan. Bertuah sungguh Jade dilayan seperti anak sendiri.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Chef Wan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..