Connect with us

Artis / Selebriti

” Paling adore friendship korang, tak f4ke.. ” – Netizen

Sissy Iman Kongsi Video Percutian Ke Bangkok Bersama Sahabat-Sahabatnya Buat Ramai Tersentuh. Alahai Trip Paling Seronok Dan Tinggalkan Banyak Kenangan. Part Naim Daniel Tidur Sambil Berdiri Tu Paling Win. Friendship Forever Korang !!

Menerusi akaun Instagram Sissy Iman, telah dikongsikan satu video yang memaparkan percutian Sissy Iman bersama 5 sahabatnya iaitu Naim Daniel, Sarah Suhairi, Wani Kayrie, Shaffiq Erwin Dan Afieq Shazwan. Trip selama 4 hari bermula 11 September baru-baru ini men1nggalkan banyak kenangan manis buat Sissy dan semua sahabat baiknya ini.

Walau pun saat akhir trip ini dirancang, namun pelbagai rasa dikongsi oleh mereka dan syukur dipanjatkan oleh Sissy atas kenangan ini. Masing-masing ada karakter masing-masing yang memeriahkan percutian mereka ini. Pada waktu ini juga, mereka lebih memahami perangai masing-masing.

Ada yang menjadi brother transport, ada yang sibuk mengurus itinerary dan ada juga yang menjadi ‘terpaling mak’ menjaga antara satu sama lain. Paling melucukan adalah Naim Daniel yang boleh tidur sambil berdiri, macam-macam hal sungguh si Naim ini.

Seronok warganet melihat video Sissy ini, jelas kelihatan semuanya enjoy dan benar-benar menikmati percutian bersama. Ramai yang mendoakan agar persahabatan 6 sahabat ini akan kekal berpanjangan sampai bila-bila. Rezeki ada kawan yang sekepala bila pergi bercuti ni.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Sissy ini telah pun meraih lebih 5000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Aduh nang1s.. Totally understand how you feel. Semoga persahabatan kalian semua kekal InshaAllah .. ”

” ‘Yang paling bang4ng boleh tidur berdiri’, sumpahlahhh. HAhahaha. Ni penangan bangun awal pagi setiap hari ke haha.. ”

” Paling adore friendship korang.. especially yg berempat dari big stage… Lama g1la dari 2018.. sweetnya seorang sissy iman ni.. ”

” Comelnyaaaa kalau sissy baru up video trip lps balik holiday pon x pe kalau mcmnie 1 post tapi padu. Adui tiba2 sama2 touching sbb i had geng holiday 3partner sama mcm nie jugak.. suka tgk friendship korg.. ”

” Syukur dihadirkn sahabat2 yg sekepala .. itu rezeki jgk Friendship Goal.. aww aku pulak rasa seb4k nang1s ni, camne eh huhu.. best g1la la korang.. ”

” Wau bestnya jalan-jalan, makan angin. sed1hnya.. nice trip for all of you guys.. kawan macam ni lah yang best, tak f4ke.. ”

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sissy Iman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT