” Comel akak punya princess. Macam anak mat salleh, pretty girl.. ” – Netizen

Wajah Anak Perempuan Maria Tunku Sabri, Nazneen Jadi Tumpuan Peminat. Wah Dah Besar Anak Dara Maria Ni, Comel Sangat !!Β 

Maria Tunku Sabri cukup dikenali dengan kepetahannya bercakap dan mengendali rancangan masakan Jalan-Jalan Cari Makan suatu masa dahulu. Kehadiran Maria menjadi hos rancangan itu membuatkan program tersebut mendapat sambutan hang4t daripada penonton.

Meninjau akaun Instagram Maria, telah dikongsikan sekeping gambarnya bersama suami, Ahmed Nazri dan anak perempuannya yang bernama Nazneen. Untuk rekod, perkahwinan Maria dan Nazri dikurniakan sepasang anak iaitu Nuqman dan Nazneen.

Maria seorang yang aktif di laman sosial dan kebiasaannya Maria banyak berkongsi tentang video masakannya dan aktiviti kerjanya seharian di stesen. Maria yang bersahabat baik bersama Sheila Rusly dan Shahifah Shahorah ini juga seorang yang ceria dan g1la-g1la orangnya.

Bagi peminat yang mengikuti perkembangan Maria, jarang untuk melihat perkongsiannya tentang suami dan anak-anak. Hanya jika ada keraian atau majlis istimewa sahaja barulah ada gambar mereka sekeluarga dikongsikan untuk tatapan pengikutnya di Instagram.

Jom baca perkongsian di bawah :

Putih gebu sungguh wajah anak dara Maria ini dan ianya mendapat perhatian daripada netizen. Sekilas pandang wajah Nazneen lebih iras dengan bapanya. Antara komen-komen mereka :

” MasyaALLAH such beautiful family. Comel Princess.. off course la mcm bonda dia kan, g0rgeous young lady. nanti besar memang cantik mcm akak maria.. “

” Besar dah si Nazneen. Comel you punya princess maria. Muka c0py paste daddy, So sweet anak dara gorgeousnya ank kak maria.. Mcm mak bapaknye jgk.. ”Β 

” Comel akak punye princess. Macam anak mat saleh pretty girl. comel anak dara u sis, mcm geng daddy je nie. Lalalalalaaaaa…. Nah bunga.. “

” Wow so beautiful family. Cantiknyer anak dara sis macam anak omputeh. Cute girl so pretty like mummy. semuga bahagia hingga ke jannah.. Aminnn utk Sis Maria.. “

” Syomelllllllll dan syantikkkkkkkkk anak maria. Alaaa… Princess nazneen cut her hair laaaaa. Lawanyaa mcm mak nya lah nanti.. “

” Segaknya ank depa, sy br tahu tu hubby sis. trttinggal ketapi laa sy hihihi. Happy birthday Princess. May Allah bless and protect u always dear.. ”

Comel sungguh Nazneen dengan raut wajahnya yang manis itu. Pastinya apabila Nazneen menginjak alam remaja kelak akan menjadi anak dara yang cantik seperti mamanya ini. Apa pun, semoga Nazneen membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak kebanggaan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maria Tunku Sabri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..