” Serius la, jujur sangat ni. Sekarang ni banyak kawan remb4t laki kawan tau.. ” – Netizen

Video Luahan Perasaan Kawan Wawa Zainal Terhadap Aeril Zafrel. Namun Respon Wawa Buat Ramai Terhibur. Wah Biar Betul Wawa, Macam Dah Bagi Lampu Hijau Je. Steady Sungguh Ni !!

Sama cantik dan sama padan, pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sering menjadi perhatian di media sosial kerana pasangan ini gemar berkongsi video-video romantik. Selain berlakon, mereka juga aktif dalam perniagaan kosmetik milik mereka.

Meninjau ke akaun Instagram Wawa, dia telah memuatnaik satu video yang memaparkan perbualannya bersama seorang rakan perempuan. Wawa bertanya kepada rakannya itu tentang pandangannya terhadap Aeril dari sudut kaca matanya.

Rakannya itu telah memberi respon bahawa Aeril seorang lelaki yang ‘h0t’ dan dia juga terpikat dengan suami Wawa itu. Dengan nada ketawa, Wawa berasa terhibur dengan jawapan yang diberikan oleh rakannya itu. Wah, sporting habis Wawa ni.

Wawa juga men1nggalkan kapsyen dengan menyatakan perkataan ‘lulus’ dan turut meletakkan nama Aeril di kapsyen tersebut. Di akhir video tersebut Wawa juga meletakkan simbol ‘love’ di tengah-tengah gambar Aeril dan rakannnya itu. Buat hal betul lah Wawa ni. Hahaha.

Jom tonton video di bawah :

Pelbagai reaksi yang diberikan oleh netizen. Ada yang terhibur, ada juga yang memuji sikap Wawa yang sporting dan ada yang memberi nasihat kepada Wawa supaya berhati-hati. Antara komen-komen mereka :

” Bagusnya wawa nii positive jee.. Double meaning tu.. lulus means mat1la ko.. “

” Jangan la wawa. Nanti kasih sayang aeril dengan wawa berkurang tau. Huhu tak mauuuuu.. “

” Hahahaha em untungla kawan wawa.. positif molek klu bini aku esok kompen tak brape layan.. “

” Hahahahah.. kang ramai pulak yg nak bermadu.. Seriously bos jgn menyes4l bos.. “

” Kwn wawa nk sebut ‘terg0da’ pon serba salah nk jaga hati kwn ke nak jujur, kalau jujur mna tau wawa onz kan .. “

” Hahaha serba salah nak jawab.. hahahaha bahaya ni terg0da, nasib suaminya setia. Steady la wawa .. “

” Serius la, jujur sangat ni.. hati2 kak w4w4_zainal skrg ni bnyk kwan remb4t laki kawan tauu.. “

Wah, untunglah Aeril kerana Wawa seperti memberi lampu hijau kepada Aeril untuk berkahwin lagi. Namun begitu Aeril seorang yang setia pada yang satu. Memang sporting sangat gurauan suami dan isteri ini. Jangan ada yang anggap serius pula yer. Semoga jodoh anda berdua berkekalan hingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..