” Sweetnya Lara, nampak sangat sayang dekat auntie Joy dia.. ” – Netizen

Video Sambutan Hari Lahir Pengasuh Lara Alana, Joy Raih Perhatian Peminat. Alahai Manja Betul Lara Dengan Auntie Joy. Part Ucapan Tu Sebak Jer Baca, Happy Birthday Joy !!

Menerusi perkongsian di akaun Instagram milik Lara Alana telah berkongsi video dan beberapa gambar sempena sambutan hari lahir pengasuhnya, iaitu yang dikenali sebagai Auntie Joy. Lara juga turut menitipkan ucapan buat pengasuhnya itu.

Tulis Lara pada posting itu, ‘hari ini merupakan hari yang paling istimewa buat seseorang yang istimewa. Insan yang sentiasa ada di samping Lara sejak Lara kecil lagi. Terlalu banyak peng0rbanan Auntie Joy yang juga merupakan pembantu peribadi keluarga dan dia juga merupakan penjaga Lara merangkap ‘kakak’ kepada Lara ‘ .

Lara juga turut berkongsi cerita bahawa Auntie Joy telah lama bersama keluarga mereka sejak usianya 27 tahun lagi. Untuk pengetahuan hari lahir Auntie Joy kali ini adalah yang ke- 33 tahun. Woww tempoh perkhidmatan bersama keluarga Awal Ashaari dan Scha Alyahya sudah pun 6 tahun rupanya.

Melihat perkongsian video itu juga, dilihat Lara begitu teruja menyanyikan lagu selamat hari lahir buat Auntie Joy yang tersayang. Meskipun sambutan tersebut hanya diraikan di rumah, ia begitu bermakna dan kedengaran suara Awal dan Scha turut bersama menyanyikan lagu selamat hari lahir buat Joy.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Turut dikongsikan sambutan hari lahir pada tahun lalu dan gambar kenangan Joy bersama Lara ketika masih kecil lagi.

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-rata pengikut turut mengucapkan selamat hari lahir kepada pengasuh Lara dan ada yang turut perasan bahawa wajah Lara sudah mirip seperti Auntie Joy malah terharu membaca ucapan yang ditulis oleh Lara itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

 ” I sorg je ke nmpk muka lara & auntie joy sama..  Happy Birthday Auntie Joy, semoga sentiasa dimurahkan rezeki selalu.. “

” Semangat dia nak tiup.. Sekali ‘ehhhhhh’ Terbant0t sampai munc0ng mulut, haha so cute lah Lara.. “

” Happy birthday joy, cant get enough looking at Lara.. “

” Tgh fokus dgr Lara nyanyi pibeday .. Terperanj4t cheyan td, kuat betul suara daddy Lara happy birthday Joy.. “

” Awww  knape ehh ak sed1h baca caption “kita tahu kita tak boleh simpan Auntie joy forever” Hmmm.. Btw happiest birthday ty Joy .. “

” Love this. and i love aunty Joy too, and i love this family too.. “

” The way Lara tgok auntie joy is sooo much loveee, Untungg dptt m4id yg jga Lara elok2.. Susah nk dptt mcm aunty Joy.. “

” Sweetnya Lara, nampak sangat sayang dekat auntie Joy dia.. ”

Ramai terharu melihat gaya Lara yang begitu teruja menyanyikan lagu selamat hari lahir buat pengasuhnya itu. Besar peng0rbanan auntie Joy yang selama ini turut bersama-sama membesar dan menjaga Lara dengan penuh kasih sayang dan baik sekali. Kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamar hari lahir buat auntie Joy !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..