” Finally Alisa dah pandai cakap mommy.. ” – Netizen

Video Anak Hanis Zalikha, Alisa Aisyah Yang Dah Pandai Sebut ‘Mommy’ Dan ‘Daddy’ Buat Peminat Teruja. Comelnya Tengok Muka Alisa !!

Siapa sahaja yang tidak mengenali Alisa Aisyah, seorang puteri dan anak bongsu kepada pasangan selebriti popular Hanis Zalikha dan Hairul Azreen. Sebut sahaja namanya, pasti peminat kanak-kanak mengenali si cilik yang comel ini. Bukan itu sahaja, Alisa juga mempunyai peminat sendiri yang sentiasa mengikuti perkembangannya.

Menerusi perkongsian di akaun peribadinya, telah dipaparkan satu video yang menunjukkan Alisa yang sedang meni4rap di atas meja. Alisa yang mengenakan baju berwarna putih itu kelihatan begitu aktif berbual bersama mommynya, Hanis Zalikha. Alahai comel je gaya Alisa berbual dengan mommy. Mesti lepas ini dah petah bercakap, asyik nak berborak je Alisa.

Apa yang menariknya, gaya Alisa semasa berborak dengan mommynya semestinya membuatkan peminatnya di luar sana semakin ger4m keletah comelnya itu. Sambil mengg0yangkan badannya, Alisa berjaya menyebut perkataan ‘mommy’ and ‘daddy’ apabila disuruh. Kedengaran suara Hanis Zalikha yang excited apabila Alisa berjaya menyebut perkataan itu. Wow, dah pandai Alisa.

Selain itu, kedengaran juga suara abangnya, Yusuf Iskandar turut memuji Alisa di situ. Antara bait-bait yang keluar daripada Yusuf mengenai adik perempuannya ialah ‘Alisa is bigger’. Sekejap sahaja masa berlalu pantas, tanpa disedari Alisa yang dulu semasa bayi yang baru dilahirkan kini semakin membesar.

Jom tonton perkongsian video di bawah :

Begitulah antara gaya comel Alisa yang selalu membuatkan peminat dan sesiapa yang menontonnya suka dan terhibur dengan keletahnya. Sesiapa yang melihat pastinya melting dengan gayanya dan celoteh manjanya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

 “ Awwww.. Finally alisa dah pandai cakap mommy.. Ulang banyak kali pun tak puas.. Omeynyaaaaa alisa sayanggggg.. Hrmm mkin lama mkin kiyyut.. ”

“ Tak pernah tak comel.. Eyyy.. Cerdik n cute alias.. Alaaaa meltingnya kita. Comel sgt ni.. Cheeky girl alisa nie eeei.. Exc1ted eh alisa sebut mommyyyy.. ”

“ Aihhhh ger4mm betul laa dengan alisaaa ni.. Eee seketul betul lah dia ni.. Say abang.. Hahahahahhaha mommy punya reaction saje jeeeeeeeee.. ”

“ Cause she’s big girlllll.. Abang is always there.. Tolong record and post video alisa everyday.. Alaaa suara mommy.. lembut bethol.. Cute lah anak beran4k ek.. ”

“ Hr2 kna tgk alisa tau.. Hehe.. Sayangggg lahhh alisaa ni sangat.. Jangann cute sgt pleds alisaaaa.. Sebut laa tada lagi alisa.. Rindu nak dgr.. ”

“ Omeiiiii nyerrrrr.. That fr0wning face and asked why… really the face of curios1ty.. Masha Allah this girl.. May you always be the apple of your family’s eye.. ”

“ Yeyy dh pandai pggil mommy.. Her face bila Mommy and abg said.. Alisa is bigger..  You are still a baby Alisaaaa.. My name next Alisaaa sayyy my name.. ”

Setiap ibu bapa pastinya akan gembira dengan perkembangan positif anak-anak mereka. Begitu juga Hanis Zalikha pastinya sebutan pertama mommy and daddy yang dil0ntarkan oleh Alisa merupakan antara moments yang cukup membahagiakan dan teristimewa untuknya. Kami di berita kopak mendoakan agar Alisa sentiasa menjadi anak yang membahagiakan mommy dan daddynya.

Silakan SHARE..

Sumber: IG thealisaaisyah

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan