” Bujibu kena bul1, Alisa buat macam bantal eh haha.. ” – Netizen

Gelagat Manja Alisa Aisyah Bersama Kucingnya Bujibu Chempel Yang Menghiburkan Peminat. Amboi Alisa Bukan Main Bul1 Abang Jibu Sampai Lar1 Terus Abang. Nak4l Ni !! 

Keakraban antara anak kedua Hanis Zalikha, Alisa Aisyah dan kucing peliharaan mereka, Bujibu Chempel memang tidak dapat dinafikan lagi. Si bulus ini menjadi kesayangan setiap ahli keluarga lagi-lagi Alisa. Semenjak Alisa masih bayi lagi Bujibu sudah berkep1t dan menemani Alisa.

Hasil tinjauan kami di Instagram Hanis Zalikha, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan gelagat Alisa bersama Bujibu. Kelihatan Alisa sedang asyik berbaring di atas badan Bujibu yang tak ubah seperti bantal. Bujibu yang besar dan cantik bulunya itu redha sahaja dengan gelagat Alisa ini.

Namun seketika kemudian, kedengaran suara Bujibu dan Alisa bingkas bangun apabila Bujibu melompat turun daripada katil. Melihat teman bermainnya itu sudah melar1kan diri, Alisa menjer1t memanggil ‘Babu’. Alahai Alisa manja betul dengan si bulus.

Untuk makluman, Bujibu sudahpun berusia 5 tahun dan Hanis sekeluarga pernah menyambut ulangtahun kelahiran Bujibu sekitar bulan Februari yang lalu. Bukan hanya sekadar kucing peliharaan, malahan Bujibu digelar Abang Long kepada Yusuf dan Alisa oleh peminat-peminat.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Adoi dua ni @thealisaaisyah @bujibuchempel

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Gelagat Alisa dan Bujibu ini membuatkan ramai yang terhibur melihatnya. Gem0k sangat Jibu sampai Alisa pun naik sy0k baring atas badannya itu. Antara komen-komen mereka :

” Ishh gig1t gigitttt kunyahhhh baru tauuu bud4k kenik nihh.. ” – Faezah Elai

” Itu bukan bantal Alisa, memula tgk tadi ingat bantal tau. dia suka baring atas jibu, Eee jibu kena peny3kk. Sedap sangat tu landing tu. kasi chance adik lah jibuuu.. “

” Abang yg baik.. redho je sabaaa je muka jibu. Tak sia2 Jibu bela lemak tepu selama 5th ni Hahaha.  jarang2 dgr suara Jibu… kelu4r jugak suara emas dia kali ni.. ” 

” Amboi amboi sedapnya baring atas Bujibu. Alisa cl1ngy sgt dgn abang bujibu dia. Macam tilam v0no dia buat si jibu tuu.. “

” Bujibu kena bul1 hahahahaha. Dia buat bujibu macam bantal eh. Love nya bounding diaorang berdua ni. mat1-mat1 igt baring atas bantal, last2 bujibu comellllll alisa ni.. “

” Sedapnya dia landing atas abang dia. seronok nmpk Alisa, Jibu nie pun.. dh lame baru terasa brtnya yea. alisa nie pon saje je test kesabaran jibu.. “

Sampai lar1 Bujibu tidak dapat menanggung ber4t Alisa yang seronok landing itu. Suara Alisa memanggil ‘Babu’ tu pun comel mendengarnya, Alisa Alisa, macam-macam awak ni yer. Apa pun, semoga Alisa sentiasa membesar dengan sihat dan sentiasa menjadi anak yang menyenangkan hati seluruh keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..