” Lainnya muka Lara bila makeup. In character sangat, terkej0t kita.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Anak Scha Alyahya, Lara Alana Memakai Baju Ala-Ala Ahli Sih1r Bertemakan Halloween Raih Perhatian Warganet. Wah Cantiknya Lara, Nampak Berbeza Bila Bersolek. Ingatkan Scha, Sama Betul !!

Keluarga selebriti Awal Ashaari dan Scha Alyahya antara yang digemari oleh ramai peminat. Pasangan ini telahpun dikurniakan 2 orang anak perempuan iaitu Lara Alana dan Lila Amina. Untuk rekod, Lara bersekolah di Chempaka School.

Meninjau akaun Instagram Lara Alana, telah dikongsikan beberapa keping gambar Lara yang memakai baju seperti ahli sih1r sempena majlis khas di sekolahnya bertemakan Halloween. Lara turut memakai rambut p4lsu berwarna kuning.

Melihat akan wajah Lara, peminat memuji kecomelan dan kecantikan wajah Lara. Kata peminat, wajah Lara apabila makeup sebegini memang ketara seperti muka mommynya, Scha Alyahya. Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, iye tak.

Solekan Lara juga sesuai dengan watak w1tch yang digayakannya itu. Dengan eyeshadow gelap, lipstick pun sampai ke gigi ye Lara. Pastinya meriah majlis sekolah Lara ini dengan pelbagai costume yang diperagakan oleh setiap pelajar.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian ini telahpun mendapat perhatian daripada warganet dan antara komen-komen yang diberikan setelah melihat posting ini :

” Wow Lara, cantiklah mom0k ni. Apa reaksi si Lila bila tengok Lara, mesti Lila teruja tengok kakak.. “

” Terkej0t kita buka IG, lawanya Lara. makeup tu on point betul eh. kena sangat dengan tema.. “

” Lainnya muka Lara bila makeup. Tak0t tapi comel sangat. siapa yang make up kan ni.. in character sangat.. “

” Wow wow sister, you so cute lah. Cantik sekali kamu Lara, macam doll. Nice pose Lara, sebijik gaya mama.. “

” Terkej0t aunty, ingat siapa lah tadi. Lain terus muka lara bila makeup macam ni. Memang muka Scha abis ni Lara.. “

” Nampak Scha sangat-sangat, w1tch paling comel di muka bumi hehe. Mata tu bukan main eh.. “

” Muka mommy sangat, so cute Lara. Little Scha Alyahya, sebijik Scha. Ingatkan anak patung tadi, lara rupanya. really like a doll, cantik sangat.. “

Semakin besar semakin cantik si Lara Alana ini. Lara memang c0py paste mommynya, saling tak tump4h wajah anak dan ibu ini. Apa-apa pun, semoga Lara sentiasa success dalam pelajaran dan menjadi seorang yang bijak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..