” Tahniah kak Maria dapat menantu, meriah betul majlis.. ” – Netizen

Terima Menantu Pertama, Maria Tunku Sabri Kongsi Video Sekitar Majlis Perkahwinan Anak Lelakinya, Amreel Nuqman. Wah Nampak Mewah Sangat, Tahniah Maria Dapat Menantu !!

Pembuka tirai awal tahun 2022, beberapa selebriti telah mengakhiri zaman bujang mereka pada hari ini. Seperti Azzam Sham bersama pasangannya, Sheryl Shazwanie dan Nurheliza Helmi yang selamat menjadi suri hati aktivis kemanusiaan iaitu Dato’ Sri Mahadi BZ.

Meninjau di akaun Instagram milik pengacara, Maria Tunku Sabri juga pada hari ini telah mengadakan majlis perkahwinan anak lelakinya yang bernama Amreel Nuqman bersama gadis pilihan hatinya, Erica Amelyn.

Difahamkan majlis tersebut telah berlangsung di Dewan Merak Kayangan Balai Felda, Kuala Lumpur. Menerusi beberapa video yang dikongsikan oleh Maria tersebut, kelihatan rakan-rakan selebriti seperti Sheila Rusly bersama keluarga, Sharifah Shahora serta Sharifah Shahirah turut hadir bersama.

Cantik manis melihat Maria bersama keluarga mengenakan baju bertemakan warna kuning diraja. Malah penampilan Maria yang sudah semakin kurus dan suasana meriah serba mewah majlis tersebut telah mencur1 perhatian ramai.

Ikuti perkongisan tersebut di bawah ini :

View this post on Instagram

A post shared by Marcus Osmand (@iamarcosmand)

Di ruangan komen, rata-rata turut mengucapkan tahniah buat pasangan pengantin baru dan Maria yang sudah mendapat menantu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Tahniah kak Maria dapat menantu, meriah betul majlis. Semoga hubungan yang baru dibina ini akan kekal hingga ke syurga.. “

” Wahh kak Maria kita dah dapat menantu. Cantik betul menantu. Serba mewah sekitar majlis ni yer.. “

” Amboi mak pengantin pun dah kurus, hehe tahniah dapat menantu sulung hari ni. Selamat pengantin baru buat anak lelaki Maria.. “

” Alhamdulillah, cantiknya kak Maria. Tahniah dpt menantu pun cantik. Kejap je kan masa, tengok2 dah dapat menantu.. “

 ” Wah ramai yer hari ni kahwin. Meriah betul mjlis resepsi Amreel. Tahniah dah bergelar suami, smga bahagia.. “

” Congratulation Maria n family, meriah lah lps ni dapat menantu perempuan, boleh lah join sekali di dapur.. “

” Nice video, tahniah buat Maria Tunku Sabri yang baru sahaja menerima menantu. Selamat pengantin baru Amreel Nuqman dan Erica Amelyn.. “

Wah memang nampak mewah majlis resepsi anak lelaki Maria Tunku Sabri. Apa-apa pun, di kesempatan ini, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat pengantin baru buat Amreel Nuqman dan Erica Amelyn dan tahniah juga buat Maria sekeluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maria Tunku Sabri, Marcus Osmand, Shiera Ijoy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..