” Betul ke ni, tak sangkanya. Pandai Heliza simpan rahsia tau.. ” – Netizen

Gambar Dan Video Majlis Pernikahan Heliza Helmi Raih Perhatian Peminat. Wah Senyap-Senyap Bercinta, Pandai Simpan Rahsia. Si Dia Rupanya Pencur1 Hati Heliza. Tahniah Heliza Dan Suami !!

Tiada sebarang g0sip dan kontr0versi, pelakon, pengacara dan juga aktiv1s wanita, Nurheliza Helmi akh1rnya mengakhiri zaman bujangnya hari ini. Siapa sangka, dalam diam Heliza merancang majlisnya dengan cukup teratur dan tiada siapa dapat mengh1dunya.

Meninjau akaun Instagram Aqo Imran, telah dikongsikan satu video pendek ketika berlangsungnya majlis akad nikah Heliza. Memilih founder dan presiden AUF MBZ, Dato’ Sri Mahadi BZ sebagai teman hidup, kedua mempelai nampak berseri-seri sekali dalam busana berwarna putih.

Aqo yang bertindak sebagai jurugambar majlis bersejarah Heliza dan Dato’ Mahadi ini turut mencoretkan doanya agar pasangan pengantin baru ini berbahagia sehingga ke jannah. Turut ditulis lokasi majlis pernikahan ini berlangsung iaitu di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin.

Indah di majlis bahagianya, Heliza tersenyum apabila wajahnya dirakamkan. Wah nampaknya Heliza juga sudah off market. Tentu ramai peminat yang terkej0t dan kali ini bukan lagi drama lakonan namun realiti, Heliza sudah bergelar isteri.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by AQO IMRAN © (@aqoimran)

Prof Madya Datuk Dr Mohd Izhar Ariff juga ada berkongsikan gambar kedua mempelai di Instagramnya sebentar tadi. Wah sudah lama rupanya rahsia disimpan oleh Dato’ Dr Izhar tentang hubungan Heliza dan suami.

Ucapan tahniah membanj1ri ruangan komen kedua-dua posting ini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Congratulations sahabatku Nurheliza Helmi. Cantiknya Heliza, sama cantik sama padan. Semoga berbahagia selalu.. “

” Dalam diam diam bercinta eh Kak Jaa. Ni senyap-senyap dah sah jadi isteri. Syukur Alhamdulillah, tahniah kedua-dua mempelai.. “

” Yeaay kahwin dah kak jaa. Alhamdulillah tahniah, tak sangka lah Kak Jaa dengan dato’ Mahadi. Happy untuk kak jaa dan suami.. “

” What a news, alhamdulillah finally. Tahniah Datin Heliza dan Dato’ Mahadi. Secocok dan seperjuangan.. “

” Betul ke ni, tak sangkanya. Pandai Heliza simpan rahsia tau. Alhamdulillah dah bertemu jodohnya. Semoga kekal bahagia hingga jannah.. “

” Alhamdulillah.. ya Allah sukanya tgok pasangan ini disatukan.. semoga berkekalan hingga ke Jannah.. “

” Tahniah Heliza, semalam dengan Heliza tak bagitahu pun dia. Nasib takmain mata ke apa.. ” – Bell Ngasri

” Alhamdulillah tahniah Heliza, sangat sangat tepat jodoh Allah beri. Yeayy akh1rnya, ada geng berjuang sama-sama. Happy sangat tengok Heliza nikah.. “

Memang ramai yang tidak sangka tentang kisah cinta rahsia Heliza ini. Apa pun, Allah sudah jodohkan insan yang terbaik untuk Heliza. Semoga ikatan perkahwinan ini dirahmati Allah dan berbahagia sehingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aqoimran, IG Mohdizahariff, IG MahadiBZ, IG Helizahelmi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..