” Abby dah kuruslah, so cantik.. ” – Netizen

Memey Suhaiza Muatnaik Gambar Bersama Abby Abadi Dan Anak-Anak Namun Penampilan Abby Yang Nampak Ramping Raih Tumpuan Ramai. Wah, Nampak Kurus Dan Makin Cantik !!

Hubungan akrab antara Memey Suhaiza dan Abby Abadi sememangnya mendapat pujian ramai. Keakraban mereka seperti adik-beradik dan hubungan rapat antara keluarga masing-masing membuatkan ramai merasa kagum dengan keluarga ini.

Menerusi akaun Instagram Memey, dia ada memuatnaik beberapa gambarnya bersama Abby dan dua lagi anak perempuan Abby iaitu Marissa Dania dan Maria Danisha. Jelas terbayang keceriaan di wajah masing-masing.

Mereka berempat memakai pakaian dengan warna yang berbeza nampak seperti lebih kurang sebaya dengan anak-anak. Sekali pandang seperti adik-beradik tambahan pula masing-masing memiliki wajah yang seiras. Jika dilihat wajah Danisha juga seiras dengan Memey.

Apa yang menarik perhatian netizen ialah penampilan Abby yang nampak semakin kurus dan langsing. Nampak Abby lebih kurang sama kurus seperti Memey dan anak-anaknya. Wah, nampak makin cantik Abby, wajah pun dah nampak runc1ng.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Ada yang terkej0t dengan penampilan Abby yang makin kurus dan ada juga yang memuji penampilan mereka berempat yang cantik-cantik belaka. Antara komen-komen yanh diberikan :

” Mcm 4 beradik, kite suka warna kak baby besar. Baby manja ngan Mami ye. Pakai apa pun cantekkk. Semua warna cantik²… sepadan dgn tuan badan.. cantik, sopan.. “

” Cantik lah bila memey dan k.abby pkai dan ank2 nmpk cntk sgt2.. kuruslah abbay abadi. love sangat.. “

” Wow beautiful semua Cantik nya  suka colour yg mama abby_abadi112 pakai.. cantik sngtt. Semua cantik. Tapi paling favourite warna baby pakai. Lembut je.. “

” Bestnya memey kurus g1laa.. Hihi.. Kak abby dan anak anak memang comel.. abby  dh kuyuslah.. sho syantek.. Semua cantik tkleh pilih.. “

” Kurusnyaaa abby. Ya Allah suka hati tgok mereka ni..mudah mudahan smpi ke syurga. Aamiin.. Ayu je semua eeee syejukk hati hihi. Manis2 semuanya.. “

” Abby dh kurus.. Muka kak baby dan mummy mcm kembar. Cantik anak dar4 abby dan memey. cantik semua . mak anakk semua nampak sebaya sis. so pretty.. “

” Cantiknye 4 dara pingitan ni.. Kak Abby comei. lawa baju awk. Muka anak abby yang last tu ada iras memey. kak abby_abadi112 cantek sngtttt… senyuman masih sperti dlu.. “

Seronok melihat keakraban antara Memey dan Abby. Mereka sering bersama dalam apa jua aktiviti yang dilakukan. Semoga hubungan baik antara mereka berdua berkekalan selamanya dan semoga berbahagia bersama keluarga tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Memey Suhaiza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..