” Seketulnya Aisha, mata dia cantik betul, g4ng anak Emma lah ni.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Fasha Sandha, Aisha Amaira Yang Semakin Berisi. Buat Mata Bulat Macam Tu Lagi Terserlah Warna Mata Aisya, Comel Sangat !!

Aisha Amaira cahayamata pertama Fasha Sandha bersama Aidil Aziz sememangnya sudah menjadi tumpuan peminat sejak hari pertama kelahirannya lagi. Oleh kerana Aisha juga, akaun Instagram Fasha mel0njak ke angka 5 juta pengikut yang ingin tahu megenbai puteri perempuannya ini.

Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan sekeping gambar Aisha yang memandang tepat ke arah kamera. Aisha yang menget4p bibir dan membuat mata bulat menampakkan warna anak matanya yang berwarna coklat seperti memakai contact lens.

Mata Aisha yang mirip seperti Fasha ini membuatkan peminat ger4m melihatnya. Aisha yang memakai baju bergambar tembikai ini juga menampakkan jari jemarinya yang gem0k dan lengan serta pehanya yang besar. Pada pemer1ksaan bulanannya yang dikongsikan Fasha beberapa minggu lalu menunjukkan Aisha sudahpun mencecah 7 kg beratnya.

Fasha juga menggelar Aisha sebagai bud4k deb4b dan menulisnya di kapsyennya itu. Semakin besar, semakin comel puteri Fasha ini dan setiap kali wajah Aisha dikongsikan pastinya mendapat likes yang tinggi daripada peminat. Sesuai dengan maksud namanya, bahagia dan cantik selamanya, peminat juga sering memuji Aisha sebagai baby yang cantik.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah terbaru Aisha yang nampak semakin berisi ini menarik perhatian ramai peminat. Jari jemari Aisha yang bulat-bulat dan pipi temb4mnya itu comel sangat memandangnya. Antara komen-komen mereka :

” Cantik macam ibu, baby girl so cute. Mulut sejemput, kecik-kecik dah lawa. Her eyes are beautiful, nak gig1t kaki dia please.. “

” Beautiful brown eyes baby girl. Kenapa lawa sangat, m0ntel betul . Kemain gebu geb4s, gig1t kang drumstick dia tu.. “

” Comelnya, cantik mata Aisha. Eh eh berapa kali menyusu ni, mak oii. Lar4t ke duk0ng lagi nih, seketulnya Aisha.. “

” Cantiknya mata , ger4m tengok dia ni. Semangat betul Aisha sekarang, pipi tap4u habis cheq oii. Mata tu menawan sungguh.. “

” Allahu matanya, pipinya comel sangat. Tang mata tu yang tak boleh tahan ni. mata macam pakai Contact lens dik, lawa warna mata tu.. “

” Fasha baby comel sangat, amalkan apa time pregnant kuar baby cantik macamni. Gebu bulatnya mata dia, macam baby matahari dalam teletub1es.. “

” Ger4mnya comey sangat macam anak pat0ng. Love la dengan bud4k comel ni. Mata dia cantik betul, g4ng anak Emma lah ni.. “

Kus semangat sungguh bud4k Aisha sekarang, semakin berisi semakin comel si deb4b ni sekarang. Mata Aisha yang berwarna coklat itu memang jelas terserlah di dalam gambar ini. Apa pun, semoga Aisha sentiasa sihat dan membesar menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..